Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Búrliví Gumkáči 420
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 21.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Kaš is nu in balbezit. Kaš geeft een hoge lob. Daar is Skonč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hricík is nu in balbezit. Hricík haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Andrejčák speelt de bal door. Genčúr bereikt de bal nog maar net als eerste. Genčúr geeft een hoge lob. Havach bereikt de bal nog maar net als eerste. Richtárik geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Abruta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Gigac rent richting de bal. Jacenčák onderschept slim de pass. Brekek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brekek krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Genčúr passt de bal zonder na te denken. Adzima is nu in balbezit. Adzima met een sublieme pass. Skonč bereikt de bal nog maar net als eerste. Skonč draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Brekek is nu in balbezit. Jacenčák onderschept slim de pass. Jacenčák met een sublieme pass. Sokolovský is nu in balbezit. Sokolovský draait met de bal, schiet en ... Abruta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Hricík haalt uit met een fantastische trap. Skonč rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Jursa ... Strafschop! Jursa is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Skonč is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skonč legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Búrliví Gumkáči - 420 0:1

34e minuut.
Genčúr geeft een hoge lob. Brekek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brekek probeert naar een medespeler te passen. Hricík bereikt de bal nog maar net als eerste. Hricík draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Búrliví Gumkáči 63%, 420 37%.
Búrliví Gumkáči - 420 0:1

47e minuut.
Brekek rent richting de bal. Gigac speelt de bal door. Hricík rent richting de bal. Skonč is nu in balbezit. Skonč draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Búrliví Gumkáči - 420 0:2

51e minuut.
Adzima onderschept slim de pass. Adzima speelt de bal door. Podskalecký is nu in balbezit. Podskalecký haalt uit met een fantastische trap. Štofa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Búrliví Gumkáči - 420 0:3

55e minuut.
Kochík met een harde bal richting middenveld. Skonč bereikt de bal nog maar net als eerste. Skonč passt de bal met de wreef. Hricík is nu in balbezit. Hricík schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Doeltrap. Štofa trapt de bal weg van het doel. Gigac kopt de bal weg. Hricík is nu in balbezit. Hricík draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Genčúr met een sublieme pass. Richtárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Adzima zijn tegenspeler op de grond. Adzima krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Skonč bereikt de bal nog maar net als eerste. Hricík is nu in balbezit. Genčúr is nu in balbezit. Genčúr geeft een lange en hoge pass. Brekek kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Klungelig pakt Skonč de bal. Ščepán rent richting de bal. Brekek probeert naar een medespeler te passen. Hricík rent richting de bal. Hricík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Búrliví Gumkáči - 420 0:4

81e minuut.
Holčík speelt de bal door. Brekek geeft de bal voor. Podskalecký met een sublieme pass. Skonč rent richting de bal. Skonč schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Búrliví Gumkáči 48%, 420 52%.
Búrliví Gumkáči - 420 0:4