Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:53
  • Competitiewedstrijd: III. Liga.04
  • Stadion: Kadibudka
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 8417
Tu Končím phkh
334 Tactiek 352
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Inworp. Łuczka met een snelle inworp. Kołodziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Osvald de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cercel rent richting de bal. Cercel haalt uit met een fantastische trap. Rebro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tu Končím - phkh 1:0

14e minuut.
Chiper geeft een hoge lob. Korpák kopt de bal weg. Łuczka speelt de bal door. Schreiber is nu in balbezit. Schreiber passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Hernandes rent richting de bal. Hernandes draait met de bal, schiet en ... Korpák probeert de bal aan de voet te houden. Kołodziński is nu in balbezit. Kołodziński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Cercel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baluha rent richting de bal. Met opzet legt Cercel zijn tegenspeler op de grond. Cercel is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

33e minuut.
Hrmo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palík met de inworp. Hernandes rent richting de bal. Hernandes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Palík is nu in balbezit. Palík geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hrmo de bal. Kołodziński rent richting de bal. Kołodziński haalt uit met een fantastische trap. Rebro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tu Končím 41%, phkh 59%.
Tu Končím - phkh 1:0

48e minuut.
Chiper verovert de bal door een tackle van achteren. Chiper geeft de bal voor. Klungelig pakt Kucharski de bal. Puch is nu in balbezit. Puch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Osvald probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kołodziński is nu in balbezit. Kołodziński draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hrmo de bal onder controle te krijgen. Rebro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tu Končím - phkh 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tu Končím 52%, phkh 48%.
Tu Končím - phkh 2:0