Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-14 18:53
  • Competitiewedstrijd: III. Liga.04
  • Stadion: 0001 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
0001 phkh
Normal Tactiek 352
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28 gemiddelde waardering 17
good Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kopčík verovert de bal door een tackle van achteren. Čavoj rent richting de bal. Čavoj geeft de bal voor. Sorbian is nu in balbezit. Sorbian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Priloh bereikt de bal nog maar net als eerste. Priloh geeft een hoge lob. Sorbian is nu in balbezit. Sorbian draait met de bal, schiet en ... Rebro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
0001 - phkh 1:0

11e minuut.
Daar is Baluha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Priloh bereikt de bal nog maar net als eerste. Priloh passt de bal met de wreef. Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian schiet op doel. Rebro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
0001 - phkh 2:0

12e minuut.
Priloh is nu in balbezit. Priloh passt de bal met de wreef. Sorbian is nu in balbezit. Sorbian draait met de bal, schiet en ... Rebro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Stohler geeft een lange en hoge pass. Sikora kopt de bal weg. Hrmo probeert de bal aan de voet te houden. Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
0001 - phkh 3:0

32e minuut.
Baluha rent richting de bal. Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian speelt de bal door. Priloh rent richting de bal. Priloh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Priloh rent richting de bal. Priloh passt de bal zonder na te denken. Sorbian is nu in balbezit. Sorbian haalt uit met een fantastische trap. Rebro probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 0001 32%, phkh 68%.
0001 - phkh 3:0

50e minuut.
Baluha is nu in balbezit. Priloh onderschept slim de pass. Priloh passt de bal in één keer door. Sorbian is nu in balbezit. Sorbian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Hrebíček geeft een hoge lob. Svončík rent richting de bal. Svončík speelt de bal door. Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rebro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Stohler is nu in balbezit. Stohler passt de bal in één keer door. Sorbian is nu in balbezit. Sorbian schiet op doel. Rebro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Stohler verovert de bal door een tackle van achteren. Stohler probeert naar een medespeler te passen. Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian haalt uit met een fantastische trap. Rebro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
0001 - phkh 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 0001 51%, phkh 49%.
0001 - phkh 4:0