Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-24 18:50
  • Competitiewedstrijd: III. Liga.04
  • Stadion: 0001 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2974
0001 Ninjago FC
Normal Tactiek Sensei
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.9 gemiddelde waardering 38.1
very good Schieten good
poor Passen good
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Garec verovert de bal door een tackle van achteren. Garec speelt de bal door. Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian draait met de bal, schiet en ... Strojný maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
0001 - Ninjago FC 1:0

10e minuut.
Găină is nu in balbezit. Găină geeft een hoge lob. Sorbian probeert de bal aan de voet te houden. Sorbian haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Garec onderschept slim de pass. Garec geeft een hoge lob. Varián heeft problemen om de bal te vangen. Sikora bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikora geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Čavoj rent richting de bal. Styczyński onderschept slim de pass. Styczyński met een sublieme pass. Benatín rent richting de bal. Benatín haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ulsaß geeft de bal voor. Daar is Garec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antoñana rent richting de bal. Antoñana haalt uit met een fantastische trap. Garec probeert de bal aan de voet te houden. Portík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Inworp. Indrebø zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulsaß verovert de bal door een tackle van achteren. Ulsaß geeft een hoge lob. Portík bokst de bal weg. Antoñana bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoñana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
0001 - Ninjago FC 1:1

24e minuut.
Sorbian met een sublieme pass. Arghezi heeft problemen om de bal te vangen. Antoñana rent richting de bal. Antoñana schiet op doel. Portík bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
0001 - Ninjago FC 1:2

26e minuut.
Aşina geeft de bal voor. Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi passt de bal met de wreef. Sorbian heeft problemen om de bal te vangen. Sorbian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Garec kopt de bal weg. Oman heeft problemen om de bal te vangen. Arghezi rent richting de bal. Arghezi draait met de bal, schiet en ... Strojný maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
0001 - Ninjago FC 2:2

38e minuut.
Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossignoli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arghezi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Arghezi neemt zijn aanloop. Strojný werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
0001 - Ninjago FC 3:2

40e minuut.
Sikora probeert de bal aan de voet te houden. Varián verovert de bal door een tackle van achteren. Varián geeft de bal voor. Sikora bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikora geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 0001 61%, Ninjago FC 39%.
0001 - Ninjago FC 3:2

48e minuut.
Arghezi rent richting de bal. Ulsaß bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi onderschept slim de pass. Arghezi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
0001 - Ninjago FC 4:2

52e minuut.
Sorbian heeft problemen om de bal te vangen. Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian is nu in balbezit. Sorbian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
0001 - Ninjago FC 5:2

54e minuut.
Hrebíček geeft een hoge lob. Indrebø kopt de bal weg. Antoñana is nu in balbezit. Antoñana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
0001 - Ninjago FC 5:3

59e minuut.
Arghezi speelt de bal door. Svončík is nu in balbezit. Svončík passt de bal met de wreef. Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Arghezi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oman bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi onderschept slim de pass. Arghezi haalt uit met een fantastische trap. Strojný werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
0001 - Ninjago FC 6:3

71e minuut.
Arghezi passt de bal zonder na te denken. Svončík bereikt de bal nog maar net als eerste. Svončík speelt de bal door. Arghezi is nu in balbezit. Arghezi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Mikola rent richting de bal. Styczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Styczyński passt de bal zonder na te denken. Antoñana rent richting de bal. Antoñana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
0001 - Ninjago FC 6:4

75e minuut.
Benatín speelt de bal door. Antoñana bereikt de bal nog maar net als eerste. Garec maakt een afschuwelijke overtreding. Garec krijgt een gele kaart. Antoñana raakt geblesseerd tijdens het duel. Ulsaß met een snel genomen vrije trap. Antoñana springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Čavoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossignoli onderschept slim de pass. Rossignoli passt de bal met de wreef. Mikola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Mikola onderschept slim de pass. Mikola passt de bal zonder na te denken. Antoñana bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoñana haalt uit met een fantastische trap. Portík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
0001 - Ninjago FC 6:5

82e minuut.
Găină geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Indrebø zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mikola rent richting de bal. Mikola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 0001 59%, Ninjago FC 41%.
0001 - Ninjago FC 6:5