Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Flash Nitra Baník Sebedražie
narrow Tactiek come on
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
29 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 28.6
good Schieten adequate
adequate Passen average
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Beszczyński geeft een hoge lob. Inworp. Tomala met een snelle inworp. Rusnáčik is nu in balbezit. Rusnáčik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tomala neemt de hoekschop. Daar is Spiller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basista is nu in balbezit. Basista schiet op doel. Paal!

5e minuut.
Tomala is nu in balbezit. Tomala passt de bal zonder na te denken. Basista bereikt de bal nog maar net als eerste. Basista draait met de bal, schiet en ... Zapolny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Flash Nitra - Baník Sebedražie 1:0

7e minuut.
Poepon is nu in balbezit. Kubica onderschept slim de pass. Kubica passt de bal in één keer door. Tomala rent richting de bal. Tomala geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Poepon probeert de bal aan de voet te houden. Kubica is nu in balbezit. Basista is nu in balbezit. Kubica rent richting de bal. Kubica haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Klungelig pakt Mendy de bal. Rusnáčik is nu in balbezit. Rusnáčik passt de bal met de wreef. Kubica rent richting de bal. Kubica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Luccini met een sublieme pass. Rusnáčik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendy begaat een overtreding. Rusnáčik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lapičinský komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Tomala rent richting de bal. Tomala passt de bal met de wreef. Rusnáčik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusnáčik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Flash Nitra - Baník Sebedražie 2:0

23e minuut.
Luccini kopt de bal weg. Rusnáčik heeft problemen om de bal te vangen. Beszczyński is nu in balbezit. Rusnáčik verovert de bal door een tackle van achteren. Rusnáčik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kubica onderschept slim de pass. Kubica met een sublieme pass. Basista bereikt de bal nog maar net als eerste. Basista haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Kubica rent richting de bal. Kubica schiet op doel. Na een snelle pass probeert Spiller de bal onder controle te krijgen. Rusnáčik rent richting de bal. Rusnáčik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Flash Nitra - Baník Sebedražie 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Flash Nitra 39%, Baník Sebedražie 61%.
FC Flash Nitra - Baník Sebedražie 3:0

49e minuut.
Zapolny met een harde bal richting middenveld. Lapičinský kopt de bal weg. Zdun heeft problemen om de bal te vangen. Basista rent richting de bal. Basista draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Luccini rent richting de bal. Stefaniszyn onderschept slim de pass. Lapičinský rent richting de bal. Lapičinský geeft een lange en hoge pass. Basista rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Stefaniszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapičinský verovert de bal door een tackle van achteren. Lapičinský geeft een lange en hoge pass. Basista rent richting de bal. Basista schiet op doel. Zapolny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Stefaniszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapičinský onderschept slim de pass. Lapičinský geeft een hoge lob. Basista bereikt de bal nog maar net als eerste. Basista schiet op doel. Zapolny bokst de bal weg.

71e minuut.
Kukiełka neemt vlug de vrije trap. Daar is TUlej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Poepon geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. TUlej springt en kopt de bal. Memmolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Mendy geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rusnáčik is nu in balbezit. Rusnáčik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Flash Nitra - Baník Sebedražie 4:0

75e minuut.
Tomala speelt de bal door. Rusnáčik is nu in balbezit. Kukiełka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kukiełka krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Luccini kopt de bal weg. Basista rent richting de bal. Basista passt de bal in één keer door. Rusnáčik is nu in balbezit. Rusnáčik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
TUlej rent richting de bal. Luccini verovert de bal door een tackle van achteren. Luccini passt de bal in één keer door. Rusnáčik is nu in balbezit. Rusnáčik geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Poepon onderschept slim de pass. Poepon speelt de bal door. TUlej rent richting de bal. TUlej haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Rusnáčik schiet op doel. Zapolny met een sublieme pass. Luccini kopt de bal weg. Basista bereikt de bal nog maar net als eerste. Basista schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Flash Nitra - Baník Sebedražie 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Flash Nitra 41%, Baník Sebedražie 59%.
FC Flash Nitra - Baník Sebedražie 5:0