Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:53
  • Competitiewedstrijd: III. Liga.05
  • Stadion: FC-KVP Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11501
FC-KVP Baník Sebedražie
532 Tactiek come on
60% Balbezit 40%
32% Spel op eigen helft 68%
22 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 29
formidable Schieten adequate
solid Passen weak
very good Verdedigen poor


4e minuut.
Hajtovík bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajtovík passt de bal zonder na te denken. Kurelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurelić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-KVP - Baník Sebedražie 1:0

6e minuut.
Kukiełka heeft problemen om de bal te vangen. Kukiełka passt de bal in één keer door. Poepon probeert naar een medespeler te passen. Yurtkulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurtkulu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Constant trapt de bal weg van het doel. Daar is Kukiełka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haraburda probeert naar een medespeler te passen. Kurelić is nu in balbezit. Kurelić draait met de bal, schiet en ... Štefík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Kurelić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sajtár komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Haraburda rent richting de bal. Haraburda geeft een lange en hoge pass. Sajtár bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajtár haalt uit met een fantastische trap. Štefík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-KVP - Baník Sebedražie 2:0

20e minuut.
Hajtovík passt de bal zonder na te denken. Latovlevici is nu in balbezit. Latovlevici haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Beszczyński de bal onder controle te krijgen. Štefík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-KVP - Baník Sebedražie 3:0

29e minuut.
Hajtovík geeft een lange en hoge pass. Głodkowski kopt de bal weg. Haraburda probeert naar een medespeler te passen. Larrosa geeft een lange en hoge pass. Latovlevici maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Mendy is nu in balbezit. Mendy geeft een hoge lob. Yurtkulu rent richting de bal. TUlej rent richting de bal. TUlej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-KVP - Baník Sebedražie 3:1

35e minuut.
Brník met een sublieme pass. Haraburda is nu in balbezit. Haraburda geeft een hoge lob. Latovlevici rent richting de bal. Latovlevici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-KVP - Baník Sebedražie 4:1

38e minuut.
Brník verovert de bal door een tackle van achteren. Haraburda speelt de bal door. Sajtár is nu in balbezit. Sajtár haalt uit met een fantastische trap. Štefík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-KVP - Baník Sebedražie 5:1

45e minuut.
Štefík speelt de bal door. Brník geeft een lange en hoge pass. Sajtár rent richting de bal. Sajtár haalt uit met een fantastische trap. Štefík probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-KVP 34%, Baník Sebedražie 66%.
FC-KVP - Baník Sebedražie 5:1

47e minuut.
Spiller is nu in balbezit. Sajtár verovert de bal door een tackle van achteren. Latovlevici bereikt de bal nog maar net als eerste. Latovlevici haalt uit met een fantastische trap. Štefík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-KVP - Baník Sebedražie 6:1

48e minuut.
Vajfert onderschept slim de pass. Vajfert probeert naar een medespeler te passen. Hajtovík speelt de bal door. Latovlevici bereikt de bal nog maar net als eerste. Latovlevici haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Sajtár geeft een lange en hoge pass. Poepon heeft problemen om de bal te vangen. Brník rent richting de bal. Brník geeft de bal voor. Sajtár bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Larrosa zal de hoekschop nemen. Latovlevici krijgt zijn hoofd ertegen. Štefík probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Brník rent richting de bal. Brník geeft de bal voor. Larrosa is nu in balbezit. Larrosa geeft de bal voor. Latovlevici krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-KVP - Baník Sebedražie 7:1

55e minuut.
Cymański bereikt de bal nog maar net als eerste. Vajfert onderschept slim de pass. Vajfert geeft een lange en hoge pass. Latovlevici rent richting de bal. Latovlevici haalt uit met een fantastische trap. Štefík bokst de bal weg.

57e minuut.
Spiller geeft een lange en hoge pass. Yurtkulu rent richting de bal. İğdeci onderschept slim de pass. İğdeci geeft de bal voor. Larrosa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Sajtár kopt de bal weg. Beszczyński heeft problemen om de bal te vangen. Latovlevici is nu in balbezit. Latovlevici schiet op doel. Štefík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-KVP - Baník Sebedražie 8:1

66e minuut.
Brník bereikt de bal nog maar net als eerste. Brník geeft de bal voor. Larrosa speelt de bal door. Sajtár bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajtár schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Haraburda is nu in balbezit. Haraburda passt de bal in één keer door. Sajtár is nu in balbezit. Sajtár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-KVP - Baník Sebedražie 9:1

83e minuut.
Vajfert met een sublieme pass. Latovlevici rent richting de bal. Hajtovík bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajtovík geeft de bal voor. Sajtár maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-KVP - Baník Sebedražie 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-KVP 31%, Baník Sebedražie 69%.
FC-KVP - Baník Sebedražie 10:1