Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Betôn Camel Nováky
Normal Tactiek moja
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
3 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 24.4
weak Schieten weak
poor Passen average
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Hollý is nu in balbezit. Šípoš onderschept slim de pass. Šípoš probeert naar een medespeler te passen. Bistrický rent richting de bal. Bistrický haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Klungelig pakt Hollý de bal. Schneider is nu in balbezit. Gross verovert de bal door een tackle van achteren. Gross haalt uit met een fantastische trap. Harchárik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Betôn - Camel Nováky 0:1

38e minuut.
Šípoš met de inworp. Dúbravec is nu in balbezit. Dúbravec passt de bal met de wreef. Gross bereikt de bal nog maar net als eerste. Gross haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Betôn 53%, Camel Nováky 47%.
FK Betôn - Camel Nováky 0:1

59e minuut.
Tongeľ geeft de bal voor. Inworp. Krak met een snelle inworp. Bistrický rent richting de bal. Bistrický haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Inworp. Hollý met de inworp. Adzima rent richting de bal. Haviar verovert de bal door een tackle van achteren. Haviar geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Karas passt de bal in één keer door. Bistrický bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacák begaat een overtreding. Pacák krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Dúbravec passt de bal in één keer door. Štefanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Štefanko passt de bal met de wreef. Daar is Gross, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gross haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Betôn 43%, Camel Nováky 57%.
FK Betôn - Camel Nováky 0:1