Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Camel Nováky FK Humenné
moja Tactiek 442
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.4 gemiddelde waardering 31.4
adequate Schieten adequate
poor Passen poor
poor Verdedigen average


5e minuut.
Parrott speelt de bal door. Tomáškovič is nu in balbezit. Tomáškovič draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tongeľ de bal onder controle te krijgen. Kuba maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Pacák kopt de bal weg. Daar is Janščo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janščo geeft een lange en hoge pass. Krajnák rent richting de bal. Krajnák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Peridis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dúbravec de bal. Dúbravec passt de bal zonder na te denken. Krajnák bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajnák haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Camel Nováky - FK Humenné 1:0

16e minuut.
Šípoš is nu in balbezit. Robertson verovert de bal door een tackle van achteren. Robertson geeft een hoge lob. Tomáškovič is nu in balbezit. Tomáškovič schiet op doel. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Pacák geeft een lange en hoge pass. Peridis rent richting de bal. Peridis passt de bal met de wreef. Tomáškovič rent richting de bal. Tomáškovič schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Tulek rent richting de bal. Krajnák verovert de bal door een tackle van achteren. Dúbravec is nu in balbezit. Dúbravec draait met de bal, schiet en ... Hanšárik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Camel Nováky - FK Humenné 2:0

43e minuut.
Daar is Dúbravec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dúbravec passt de bal in één keer door. Krajnák bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajnák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Camel Nováky - FK Humenné 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Camel Nováky 60%, FK Humenné 40%.
Camel Nováky - FK Humenné 3:0

57e minuut.
Dúbravec bereikt de bal nog maar net als eerste. Dúbravec passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Krajnák de bal. Krajnák draait met de bal, schiet en ... Hanšárik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Camel Nováky - FK Humenné 4:0

58e minuut.
Daar is Dobrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krajnák is nu in balbezit. Dobrescu rent richting de bal. Krajnák verovert de bal door een tackle van achteren. Krajnák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Camel Nováky - FK Humenné 5:0

63e minuut.
Kucko controleert de bal met de borst. Zahurský bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahurský met een sublieme pass. Tomáškovič is nu in balbezit. Tomáškovič draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Pacák speelt de bal door. Peridis rent richting de bal. Krajnák begaat een overtreding. Krajnák krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Burkhart met de inworp. Milea geeft de bal voor. Zahurský bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomáškovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomáškovič schiet op doel. Kuba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Parrott geeft de bal voor. Zahurský met een sublieme pass. Klungelig pakt Janščo de bal. Zahurský is nu in balbezit. Zahurský geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Kuba trapt de bal weg van het doel. Pacák rent richting de bal. Pacák passt de bal met de wreef. Krajnák is nu in balbezit. Krajnák schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Camel Nováky 59%, FK Humenné 41%.
Camel Nováky - FK Humenné 5:0