Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Strašní Siláci FC Predmier
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 24.9
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Pavliš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ondrula verovert de bal door een tackle van achteren. Ondrula passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hanzalík de bal. Hanzalík schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Dubnička bereikt de bal nog maar net als eerste. Flautner verovert de bal door een tackle van achteren. Dávid probeert naar een medespeler te passen. Hanzalík rent richting de bal. Hanzalík haalt uit met een fantastische trap. Granec bokst de bal weg.

27e minuut.
Rynich verovert de bal door een tackle van achteren. Kohan is nu in balbezit. Kohan met een sublieme pass. Hanzalík is nu in balbezit. Hanzalík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Strašní Siláci - FC Predmier 0:1

39e minuut.
Konko geeft een lange en hoge pass. Dubnička bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubnička passt de bal zonder na te denken. Dolák rent richting de bal. Dolák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strašní Siláci 56%, FC Predmier 44%.
Strašní Siláci - FC Predmier 0:1

52e minuut.
Dubnička rent richting de bal. Kohan onderschept slim de pass. Kohan met een sublieme pass. Hanzalík rent richting de bal. Hanzalík haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Hanzalík is nu in balbezit. Konko is nu in balbezit. Flautner onderschept slim de pass. Hanzalík rent richting de bal. Hanzalík haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strašní Siláci 53%, FC Predmier 47%.
Strašní Siláci - FC Predmier 0:1