Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Strašní Siláci FK Humenné
Normal Tactiek 442
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 30
unsatisfactory Schieten adequate
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parrott met de inworp. Kochmár rent richting de bal. Kochmár haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Parrott is nu in balbezit. Parrott geeft een lange en hoge pass. Zahurský is nu in balbezit. Milea rent richting de bal. Milea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Peridis probeert naar een medespeler te passen. Zahurský bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahurský speelt de bal door. Milea is nu in balbezit. Milea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Strašní Siláci - FK Humenné 0:1

38e minuut.
Klungelig pakt Zahurský de bal. Dávid verovert de bal door een tackle van achteren. Dávid met een sublieme pass. Dolák rent richting de bal. Dolák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Pavliš is nu in balbezit. Milea verovert de bal door een tackle van achteren. Milea probeert naar een medespeler te passen. Zahurský bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahurský geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strašní Siláci 63%, FK Humenné 37%.
Strašní Siláci - FK Humenné 0:1

47e minuut.
Dobrescu rent richting de bal. Dobrescu geeft de bal voor. Parrott heeft problemen om de bal te vangen. Konko bereikt de bal nog maar net als eerste. Konko geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Dolák passt de bal met de wreef. Burkhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávid probeert naar een medespeler te passen. Dolák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Burkhart geeft de bal voor. Daar is Plej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zahurský rent richting de bal. Milea is nu in balbezit. Milea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Strašní Siláci - FK Humenné 0:2

72e minuut.
Peridis verovert de bal door een tackle van achteren. Peridis geeft de bal voor. Daar is Pavliš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milea rent richting de bal. Milea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kochmár geeft de bal voor. Plej onderschept slim de pass. Milea bereikt de bal nog maar net als eerste. Milea haalt uit met een fantastische trap. Granec werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Dávid verovert de bal door een tackle van achteren. Zahurský onderschept slim de pass. Zahurský speelt de bal door. Kochmár heeft problemen om de bal te vangen. Kochmár schiet op doel. Granec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Strašní Siláci - FK Humenné 0:3

78e minuut.
Pavliš is nu in balbezit. Burkhart bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pavliš. Pavliš krijgt een gele kaart. Burkhart raakt geblesseerd tijdens het duel. Robertson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kochmár maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Strašní Siláci - FK Humenné 0:4

84e minuut.
Dobrescu met een sublieme pass. Burkhart is nu in balbezit. Zahurský speelt de bal door. Kochmár rent richting de bal. Kochmár haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Burkhart geeft een lange en hoge pass. Robertson heeft problemen om de bal te vangen. Robertson geeft de bal voor. Kochmár kan de bal niet met de borst controleren. Kochmár draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strašní Siláci 74%, FK Humenné 26%.
Strašní Siláci - FK Humenné 0:4