Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Stingers FC CASSOVIA
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten matig
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Klug geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kesa met een snelle inworp. Hamborský rent richting de bal. Hamborský haalt uit met een fantastische trap. Válek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stingers - FC CASSOVIA 0:1

17e minuut.
Hlavek rent richting de bal. Hamborský onderschept slim de pass. Hamborský speelt de bal door. Kiapes is nu in balbezit. Kiapes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stingers - FC CASSOVIA 0:2

18e minuut.
Kazár geeft de bal voor. Kinick speelt de bal door. Hach is nu in balbezit. Truňko bereikt de bal nog maar net als eerste. Truňko haalt uit met een fantastische trap. Válek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dvorčák zal de hoekschop nemen. Kesa rent richting de bal. Kesa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Hlavek rent richting de bal. Hamborský verovert de bal door een tackle van achteren. Hamborský probeert naar een medespeler te passen. Kiapes is nu in balbezit. Kiapes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stingers - FC CASSOVIA 0:3

23e minuut.
Truňko passt de bal met de wreef. Hamborský rent richting de bal. Hamborský speelt de bal door. Kiapes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiapes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Lešický passt de bal zonder na te denken. Inworp. Kinick met een snelle inworp. Klungelig pakt Homšič de bal. Homšič geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stingers 48%, FC CASSOVIA 52%.
FC Stingers - FC CASSOVIA 0:3

46e minuut.
Lešický geeft een hoge lob. Inworp. Homšič met de inworp. Vetrík bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetrík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Hríb verovert de bal door een tackle van achteren. Hríb speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Truňko de bal onder controle te krijgen. Kiapes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiapes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Radvaň geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pacan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vetrík rent richting de bal. Vetrík draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Jánok rent richting de bal. Vetrík bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetrík passt de bal met de wreef. Jánok rent richting de bal. Jánok draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Klungelig pakt Kazár de bal. Hlavek is nu in balbezit. Truňko rent richting de bal. Hlavek verovert de bal door een tackle van achteren. Hlavek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stingers 37%, FC CASSOVIA 63%.
FC Stingers - FC CASSOVIA 0:3