Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-07 22:06
  • Competitiewedstrijd: III. Liga.06
  • Stadion: FK Lynx Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15733
FK Lynx Slepačí vývar
blau Tactiek 442
60% Balbezit 40%
12% Spel op eigen helft 88%
39 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 23.5
excellent Schieten poor
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen weak


1e minuut.
Canditi passt de bal met de wreef. Daar is Libák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Libák passt de bal met de wreef. Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Koksov geeft de bal voor. Chovanček bokst de bal weg.

3e minuut.
Koksov rent richting de bal. Koksov met een sublieme pass. Walko rent richting de bal. Sandala verovert de bal door een tackle van achteren. Sandala draait met de bal, schiet en ... Paal!

4e minuut.
Chovanček met een harde bal richting middenveld. Koksov rent richting de bal. Koksov probeert naar een medespeler te passen. Sandala rent richting de bal. Sandala haalt uit met een fantastische trap. Chovanček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Canditi passt de bal met de wreef. Koksov bereikt de bal nog maar net als eerste. Koksov met een sublieme pass. Herda rent richting de bal. Herda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Libák geeft een hoge lob. Chovanček probeert naar een medespeler te passen. Augustyn kopt de bal weg. Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Daar is Sluka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandala is nu in balbezit. Walko rent richting de bal. Sandala verovert de bal door een tackle van achteren. Sandala schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sandala rent richting de bal. Sandala schiet op doel. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Koksov passt de bal zonder na te denken. Walko probeert naar een medespeler te passen. Herda is nu in balbezit. Herda draait met de bal, schiet en ... Chovanček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lynx - Slepačí vývar 1:0

18e minuut.
Augustyn met een sublieme pass. Klungelig pakt Koksov de bal. Koksov probeert naar een medespeler te passen. Herda rent richting de bal. Herda draait met de bal, schiet en ... Chovanček bokst de bal weg. Walko rent richting de bal. Sandala verovert de bal door een tackle van achteren. Sandala haalt uit met een fantastische trap. Paal!

21e minuut.
Augustyn geeft een lange en hoge pass. Daar is Herda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandala rent richting de bal. Sandala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lynx - Slepačí vývar 2:0

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chovanček trapt de bal weg. Augustyn kopt de bal weg. Herda rent richting de bal. Herda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Koksov rent richting de bal. Sandala rent richting de bal. Sandala passt de bal zonder na te denken. Herda is nu in balbezit. Herda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Sandala geeft een lange en hoge pass. Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda probeert naar een medespeler te passen. Augustyn rent richting de bal. Augustyn geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chovanček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sandala maakt een snoekduik en kopt de bal. Chovanček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lynx - Slepačí vývar 3:0

33e minuut.
Koksov probeert naar een medespeler te passen. Sandala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandala met een sublieme pass. Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Libák de bal onder controle te krijgen. Sandala is nu in balbezit. Sandala geeft de bal voor. Herda rent richting de bal. Herda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lynx - Slepačí vývar 4:0

41e minuut.
Augustyn verovert de bal door een tackle van achteren. Augustyn geeft een lange en hoge pass. Sandala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandala draait met de bal, schiet en ... Chovanček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lynx - Slepačí vývar 5:0

43e minuut.
Koksov kopt de bal weg. Klingáčik probeert de bal aan de voet te houden. Herda rent richting de bal. Klungelig pakt Herda de bal. Herda geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Lynx 13%, Slepačí vývar 87%.
FK Lynx - Slepačí vývar 5:0

48e minuut.
Koksov speelt de bal door. Herda rent richting de bal. Herda geeft de bal voor. Sandala is nu in balbezit. Sandala draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Burlacu is nu in balbezit. Burlacu geeft de bal voor. Sandala kopt de bal weg. Herda rent richting de bal. Herda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Klingáčik de bal onder controle te krijgen. Augustyn geeft een hoge lob. Walko controleert de bal met de borst. Herda is nu in balbezit. Herda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Gabarik controleert de bal met de borst. Burlacu met een sublieme pass. Daar is Herda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herda haalt uit met een fantastische trap. Chovanček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lynx - Slepačí vývar 6:0

58e minuut.
Canditi heeft problemen om de bal te vangen. Canditi met een sublieme pass. Augustyn rent richting de bal. Augustyn geeft een hoge lob. Sandala geeft een hoge lob. Chovanček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Kiselica rent richting de bal. Koksov onderschept slim de pass. Koksov probeert naar een medespeler te passen. Herda is nu in balbezit. Herda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Koksov passt de bal zonder na te denken. Herda is nu in balbezit. Herda passt de bal in één keer door. Sandala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandala haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lynx - Slepačí vývar 7:0

71e minuut.
Augustyn onderschept slim de pass. Augustyn met een sublieme pass. Canditi geeft een hoge lob. Sandala rent richting de bal. Sandala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lynx - Slepačí vývar 8:0

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Libák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Canditi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vagaský de bal. Herda bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lynx - Slepačí vývar 9:0

80e minuut.
Libák passt de bal in één keer door. Koksov probeert naar een medespeler te passen. Sandala is nu in balbezit. Sandala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lynx - Slepačí vývar 10:0

82e minuut.
Koksov is nu in balbezit. Koksov passt de bal in één keer door. Herda heeft problemen om de bal te vangen. Herda haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vagaský de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Herda is nu in balbezit. Herda geeft de bal voor. Sandala rent richting de bal. Sandala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lynx - Slepačí vývar 11:0

83e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Chovanček niet meer kan verder spelen. Samáš komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Libák rent richting de bal. Libák passt de bal zonder na te denken. Sandala bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda rent richting de bal. Herda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lynx - Slepačí vývar 12:0

87e minuut.
Walko geeft een lange en hoge pass. Augustyn kopt de bal weg. Herda heeft problemen om de bal te vangen. Herda draait met de bal, schiet en ... Samáš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lynx - Slepačí vývar 13:0

88e minuut.
Kiselica speelt de bal door. Daar is Sandala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandala passt de bal met de wreef. Herda is nu in balbezit. Herda draait met de bal, schiet en ... Samáš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Lynx 12%, Slepačí vývar 88%.
FK Lynx - Slepačí vývar 13:0