Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CASSOVIA FK Lynx
Normal Tactiek blau
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 43.4
weak Schieten excellent
poor Passen average
poor Verdedigen average


3e minuut.
Pacino verovert de bal door een tackle van achteren. Hajdák rent richting de bal. Hajdák speelt de bal door. Herda rent richting de bal. Herda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sandala rent richting de bal. Sandala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Cagala kopt de bal weg. Truňko heeft problemen om de bal te vangen. Koksov is nu in balbezit. Sandala rent richting de bal. Sandala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Simík geeft een lange en hoge pass. Cagala probeert de bal aan de voet te houden. Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Herda de bal. Herda geeft een hoge lob. Braviak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Herda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Libák rent richting de bal. Dvorčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Libák onderschept slim de pass. Libák geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda schiet op doel. Braviak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CASSOVIA - FK Lynx 0:1

18e minuut.
Bogdan probeert naar een medespeler te passen. Radvaň speelt de bal door. Kazár bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda onderschept slim de pass. Herda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Libák rent richting de bal. Libák passt de bal zonder na te denken. Koksov probeert naar een medespeler te passen. Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda haalt uit met een fantastische trap. Braviak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Simík geeft een hoge lob. Sandala kopt de bal weg. Klungelig pakt Kazár de bal. Herda is nu in balbezit. Herda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Muzika de bal. Muzika verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Simík bereikt de bal nog maar net als eerste. Simík geeft een hoge lob. Buksár kopt de bal weg. Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Libák passt de bal in één keer door. Sandala bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzika probeert naar een medespeler te passen. Sandala geeft een hoge lob. Herda krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CASSOVIA - FK Lynx 0:2

34e minuut.
Buksár probeert naar een medespeler te passen. Sandala rent richting de bal. Sandala passt de bal in één keer door. Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Simík kopt de bal weg. Sandala is nu in balbezit. Sandala passt de bal met de wreef. Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC CASSOVIA - FK Lynx 0:3

37e minuut.
Herda geeft de bal voor. Libák geeft een lange en hoge pass. Daar is Cagala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herda is nu in balbezit. Herda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sandala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CASSOVIA - FK Lynx 0:4

40e minuut.
Buksár kopt de bal weg. Koksov is nu in balbezit. Koksov passt de bal met de wreef. Sandala is nu in balbezit. Sandala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Koksov is nu in balbezit. Koksov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sandala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandala schiet op doel. Herda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC CASSOVIA - FK Lynx 0:5

43e minuut.
Kesa met een snelle inworp. Koksov bereikt de bal nog maar net als eerste. Koksov probeert naar een medespeler te passen. Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CASSOVIA 70%, FK Lynx 30%.
FC CASSOVIA - FK Lynx 0:5

48e minuut.
Buksár kopt de bal weg. Koksov is nu in balbezit. Koksov passt de bal zonder na te denken. Sandala rent richting de bal. Sandala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CASSOVIA - FK Lynx 0:6

50e minuut.
Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda geeft een hoge lob. Sandala is nu in balbezit. Sandala draait met de bal, schiet en ... Braviak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CASSOVIA - FK Lynx 0:7

51e minuut.
Sandala passt de bal in één keer door. Libák rent richting de bal. Libák met een sublieme pass. Sandala is nu in balbezit. Sandala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CASSOVIA - FK Lynx 0:8

53e minuut.
Simík bereikt de bal nog maar net als eerste. Simík geeft de bal voor. Radvaň kopt de bal weg. Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Truňko is nu in balbezit. Libák verovert de bal door een tackle van achteren. Libák geeft een hoge lob. Sandala rent richting de bal. Sandala schiet op doel. Braviak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Libák met een sublieme pass. Koksov bereikt de bal nog maar net als eerste. Koksov geeft een lange en hoge pass. Herda is nu in balbezit. Herda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CASSOVIA - FK Lynx 0:9

57e minuut.
Kesa is nu in balbezit. Buksár verovert de bal door een tackle van achteren. Buksár passt de bal met de wreef. Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Koksov rent richting de bal. Koksov speelt de bal door. Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda haalt uit met een fantastische trap. Hríb probeert de bal aan de voet te houden. Braviak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sandala is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CASSOVIA - FK Lynx 0:10

61e minuut.
Daar is Kesa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buksár onderschept slim de pass. Buksár geeft een lange en hoge pass. Sandala is nu in balbezit. Sandala haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Koksov rent richting de bal. Koksov geeft de bal voor. Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda haalt uit met een fantastische trap. Braviak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CASSOVIA - FK Lynx 0:11

67e minuut.
Dvorčák passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Libák de bal. Libák passt de bal zonder na te denken. Sandala is nu in balbezit. Sandala schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC CASSOVIA - FK Lynx 0:12

69e minuut.
Buksár passt de bal zonder na te denken. Koksov rent richting de bal. Herda is nu in balbezit. Herda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CASSOVIA - FK Lynx 0:13

70e minuut.
Herda is nu in balbezit. Herda passt de bal met de wreef. Buksár rent richting de bal. Buksár geeft de bal voor. Sandala rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Adam geeft de bal voor. Sandala kopt de bal weg. Herda rent richting de bal. Herda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Herda is nu in balbezit. Sandala is nu in balbezit. Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandala is nu in balbezit. Sandala haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CASSOVIA - FK Lynx 0:14

80e minuut.
Buksár onderschept slim de pass. Daar is Buksár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buksár geeft een hoge lob. Sandala rent richting de bal. Sandala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CASSOVIA - FK Lynx 0:15

83e minuut.
Libák met een sublieme pass. Sandala probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Herda de bal. Herda draait met de bal, schiet en ... Braviak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CASSOVIA - FK Lynx 0:16

84e minuut.
Koksov probeert naar een medespeler te passen. Hajdák speelt de bal door. Buksár probeert naar een medespeler te passen. Herda controleert de bal met de borst. Herda draait met de bal, schiet en ... Braviak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sandala is nu in balbezit. Sandala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CASSOVIA - FK Lynx 0:17

88e minuut.
Libák bereikt de bal nog maar net als eerste. Libák geeft een hoge lob. Sandala kopt de bal weg. Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CASSOVIA - FK Lynx 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CASSOVIA 83%, FK Lynx 17%.
FC CASSOVIA - FK Lynx 0:18