Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:53
  • Competitiewedstrijd: III. Liga.07
  • Stadion: eugcs Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 10196
eugcs Vavro FC
442 Tactiek 352
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 51.6
weak Schieten solid
adequate Passen good
adequate Verdedigen good


8e minuut.
Inworp. Mărgăritescu met een snelle inworp. Matsion is nu in balbezit. Matsion geeft de bal voor. Koukal springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Vavrek is nu in balbezit. Vavrek geeft een lange en hoge pass. Koukal kopt de bal weg. Bajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Terzija trapt de bal weg van het doel. Villalobos kopt de bal weg. Profire met een sublieme pass. Klungelig pakt Bajo de bal. Bajo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Matsion kopt de bal weg. Daar is Profire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Profire probeert naar een medespeler te passen. Koukal rent richting de bal. Koukal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Koukal verovert de bal door een tackle van achteren. Koukal passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bajo de bal. Bajo haalt uit met een fantastische trap. Terzija probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
eugcs - Vavro FC 0:1

33e minuut.
Vavrek geeft een lange en hoge pass. Matsion is nu in balbezit. Matsion passt de bal in één keer door. Daar is Koukal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koukal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Crema bereikt de bal nog maar net als eerste. Crema geeft een hoge lob. Marx probeert naar een medespeler te passen. Couto Filho is nu in balbezit. Couto Filho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eugcs 69%, Vavro FC 31%.
eugcs - Vavro FC 0:1

52e minuut.
Crema is nu in balbezit. Crema geeft een hoge lob. Zabava probeert de bal met de borst te controleren. Profire bereikt de bal nog maar net als eerste. Profire haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Brandmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandmeier passt de bal in één keer door. Zabava heeft problemen om de bal te vangen. Bajo rent richting de bal. Bajo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Zabava is nu in balbezit. Profire onderschept slim de pass. Profire speelt de bal door. Koukal rent richting de bal. Koukal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mărgăritescu met een snelle inworp. Matsion rent richting de bal. Matsion geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
eugcs - Vavro FC 0:2

80e minuut.
Zabava verovert de bal door een tackle van achteren. Profire rent richting de bal. Met opzet legt Zabava zijn tegenspeler op de grond. Profire is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Villalobos neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Apolinario rent richting de bal. Apolinario passt de bal in één keer door. Koukal probeert naar een medespeler te passen. Bajo rent richting de bal. Bajo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bajo rent richting de bal. Bajo geeft de bal voor. Koukal rent richting de bal. Koukal draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eugcs 63%, Vavro FC 37%.
eugcs - Vavro FC 0:2