Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lapaji FC Patrónka Bratislava
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.3
average Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Hirko heeft problemen om de bal te vangen. Hirko geeft een lange en hoge pass. Belasz kopt de bal weg. Daar is Sosák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Hajtovík met een snelle inworp. Dunajčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunajčík haalt uit met een fantastische trap. Grečnár probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krhla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lapaji - FC Patrónka Bratislava 0:1

24e minuut.
Makuch rent richting de bal. Sosák verovert de bal door een tackle van achteren. Andreják is nu in balbezit. Sosák verovert de bal door een tackle van achteren. Sosák haalt uit met een fantastische trap. Ondra bokst de bal weg.

29e minuut.
Hirko met een sublieme pass. Verba bereikt de bal nog maar net als eerste. Chválik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Verba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dunajčík komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lapaji 55%, FC Patrónka Bratislava 45%.
FC Lapaji - FC Patrónka Bratislava 0:1

54e minuut.
Drozdík geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hajtovík met de inworp. Dunajčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunajčík geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Chválik bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuch rent richting de bal. Makuch passt de bal zonder na te denken. Dunajčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunajčík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lapaji - FC Patrónka Bratislava 0:2

67e minuut.
Fiala is nu in balbezit. Belasz is nu in balbezit. Fiala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Belasz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Belasz kan niet meer verder spelen. Chalupa komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Fedák speelt de bal door. Dunajčík rent richting de bal. Verba bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunajčík is nu in balbezit. Dunajčík haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lapaji 66%, FC Patrónka Bratislava 34%.
FC Lapaji - FC Patrónka Bratislava 0:2