Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Patrónka Bratislava FC Lapaji
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


20e minuut.
Dunajčík is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Súkup. Dunajčík raakt geblesseerd tijdens het duel. Škvor met een snel genomen vrije trap. Verba krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Jacobs geeft een hoge lob. Súkup probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Škvor met een sublieme pass. Verba bereikt de bal nog maar net als eerste. Verba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Dunajčík rent richting de bal. Súkup rent richting de bal. Dunajčík verovert de bal door een tackle van achteren. Verba rent richting de bal. Verba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Patrónka Bratislava - FC Lapaji 1:0

43e minuut.
Fedák rent richting de bal. Taub onderschept slim de pass. Taub passt de bal met de wreef. Sosák bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Patrónka Bratislava - FC Lapaji 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Patrónka Bratislava 43%, FC Lapaji 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Patrónka Bratislava - FC Lapaji 1:1

59e minuut.
Škvor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hirko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirko met een sublieme pass. Dunajčík is nu in balbezit. Dunajčík schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Verba bereikt de bal nog maar net als eerste. Grečnár schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Verba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Makuch met een snel genomen vrije trap. Verba rent richting de bal. Verba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Patrónka Bratislava 33%, FC Lapaji 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Patrónka Bratislava - FC Lapaji 1:1