Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tawny eugcs
X Tactiek 442
34% Balbezit 66%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
18.1 gemiddelde waardering 33.7
weak Schieten weak
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


8e minuut.
Couto Filho passt de bal met de wreef. Štrok heeft problemen om de bal te vangen. Štrok passt de bal zonder na te denken. Marinig bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinig schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Hrubík passt de bal zonder na te denken. Crema geeft een hoge lob. Daar is Korpák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Štrok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Zabava verovert de bal door een tackle van achteren. Zabava passt de bal in één keer door. Couto Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Couto Filho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - eugcs 0:1

26e minuut.
Marinig bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinig passt de bal met de wreef. Couto Filho rent richting de bal. Couto Filho draait met de bal, schiet en ... Volk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Volk speelt de bal door. Prečuch kopt de bal weg. Santana Ponce probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rumbekwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumbekwan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Crema kopt de bal weg. Marinig is nu in balbezit. Marinig passt de bal in één keer door. Štrok rent richting de bal. Štrok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - eugcs 0:2

37e minuut.
Zehtinski rent richting de bal. Prečuch verovert de bal door een tackle van achteren. Prečuch met een sublieme pass. Brlej is nu in balbezit. Brlej draait met de bal, schiet en ... Terzija bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Štrok passt de bal zonder na te denken. Bejdak heeft problemen om de bal te vangen. Marinig probeert naar een medespeler te passen. Kreijermaat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreijermaat probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tawny 51%, eugcs 49%.
FC Tawny - eugcs 0:2

50e minuut.
Marinig kopt de bal weg. Daar is Korpák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Štrok schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - eugcs 0:3

51e minuut.
Marinig probeert naar een medespeler te passen. Daar is Crema, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crema speelt de bal door. Župan is nu in balbezit. Župan probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Couto Filho is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Zabava probeert naar een medespeler te passen. Župan is nu in balbezit. Župan passt de bal zonder na te denken. Štrok rent richting de bal. Štrok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kreijermaat met een snelle inworp. Căpusa is nu in balbezit. Căpusa probeert naar een medespeler te passen. Štrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Štrok schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Prečuch rent richting de bal. Zehtinski onderschept slim de pass. Zabava is nu in balbezit. Zabava met een sublieme pass. Marinig geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Crema met de inworp. Župan speelt de bal door. Korpák is nu in balbezit. Štrok onderschept slim de pass. Štrok schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Štrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Štrok draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - eugcs 0:4

73e minuut.
Štrok verovert de bal door een tackle van achteren. Župan met een sublieme pass. Marinig bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinig draait met de bal, schiet en ... Volk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - eugcs 0:5

81e minuut.
Župan geeft de bal voor. Prečuch rent richting de bal. Prečuch passt de bal met de wreef. Couto Filho is nu in balbezit. Couto Filho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - eugcs 0:6

84e minuut.
Terzija probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kačašvinský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štrok rent richting de bal. Marinig bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinig draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Korpák geeft een lange en hoge pass. Căpusa kopt de bal weg. Korpák heeft problemen om de bal te vangen. Marinig bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinig schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Daar is Korpák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Havlík is nu in balbezit. Štrok is nu in balbezit. Štrok schiet op doel. Volk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tawny - eugcs 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tawny 66%, eugcs 34%.
FC Tawny - eugcs 0:7