Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rajecké Teplicd Vavro FC
Normal Tactiek 352
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 47
poor Schieten solid
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos geeft een lange en hoge pass. Daar is Spanilý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spanilý schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jiskra de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Mărgăritescu neemt de hoekschop. Spanilý bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanilý geeft een hoge lob. Ylänne rent richting de bal. Ylänne haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Profire met een sublieme pass. Ylänne rent richting de bal. Ylänne met een sublieme pass. Spanilý rent richting de bal. Spanilý haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Brandmeier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ylänne rent richting de bal. Ylänne geeft een hoge lob. Spanilý bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanilý haalt uit met een fantastische trap. Hanzo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rajecké Teplicd - Vavro FC 0:1

13e minuut.
Fatuľa geeft de bal voor. Matsion speelt de bal door. Ylänne rent richting de bal. Ylänne draait met de bal, schiet en ... Hanzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rajecké Teplicd - Vavro FC 0:2

16e minuut.
Profire probeert naar een medespeler te passen. Jiskra heeft problemen om de bal te vangen. Spanilý bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanilý haalt uit met een fantastische trap. Hanzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rajecké Teplicd - Vavro FC 0:3

18e minuut.
Mărgăritescu passt de bal zonder na te denken. Ylänne is nu in balbezit. Profire rent richting de bal. Profire schiet op doel. Hanzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rajecké Teplicd - Vavro FC 0:4

22e minuut.
Spanilý verovert de bal door een tackle van achteren. Spanilý passt de bal met de wreef. Profire speelt de bal door. Ylänne is nu in balbezit. Ylänne haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Iordãnescu passt de bal zonder na te denken. Brandmeier rent richting de bal. Brandmeier passt de bal zonder na te denken. Spanilý bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanilý schiet op doel. Hanzo bokst de bal weg. Jiskra is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rajecké Teplicd - Vavro FC 0:5

32e minuut.
Brandmeier met een sublieme pass. Daar is Spanilý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Profire bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanilý is nu in balbezit. Spanilý schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Curila bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărgăritescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărgăritescu geeft een lange en hoge pass. Spanilý rent richting de bal. Spanilý draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Villalobos met een sublieme pass. Curila is nu in balbezit. Mărgăritescu rent richting de bal. Spanilý rent richting de bal. Spanilý draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Jiskra geeft de bal voor. Matsion is nu in balbezit. Profire met een sublieme pass. Ylänne heeft problemen om de bal te vangen. Ylänne haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Spanilý heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ríšik geeft een hoge lob. Inworp. Brandmeier met een snelle inworp. Villalobos speelt de bal door. Mărgăritescu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Brandmeier probeert naar een medespeler te passen. Matsion rent richting de bal. Brandmeier geeft een hoge lob. Spanilý rent richting de bal. Spanilý schiet op doel. Hanzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rajecké Teplicd 80%, Vavro FC 20%.
FC Rajecké Teplicd - Vavro FC 0:5

48e minuut.
Villalobos passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mărgăritescu de bal. Mărgăritescu speelt de bal door. Spanilý is nu in balbezit. Spanilý haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Profire de bal. Dudík is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Profire. Profire krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Kratofil met een sublieme pass. Spanilý rent richting de bal. Profire is nu in balbezit. Profire schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rajecké Teplicd - Vavro FC 0:6

58e minuut.
Curila speelt de bal door. Brandmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandmeier passt de bal zonder na te denken. Daar is Ylänne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ylänne haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Dvoran heeft problemen om de bal te vangen. Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos speelt de bal door. Spanilý rent richting de bal. Spanilý draait met de bal, schiet en ... Hanzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Dudík bereikt de bal nog maar net als eerste. Profire onderschept slim de pass. Profire probeert naar een medespeler te passen. Spanilý is nu in balbezit. Spanilý schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Profire rent richting de bal. Profire passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ylänne de bal. Ylänne haalt uit met een fantastische trap. Hanzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rajecké Teplicd - Vavro FC 0:7

68e minuut.
Ylänne passt de bal zonder na te denken. Matsion rent richting de bal. Matsion passt de bal zonder na te denken. Spanilý is nu in balbezit. Spanilý haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rajecké Teplicd - Vavro FC 0:8

71e minuut.
Profire rent richting de bal. Profire passt de bal met de wreef. Spanilý rent richting de bal. Spanilý draait met de bal, schiet en ... Ríšik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Doeltrap. Ríšik met een harde bal richting middenveld. Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos passt de bal met de wreef. Mărgăritescu geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Backuš heeft problemen om de bal te vangen. Brandmeier rent richting de bal. Brandmeier met een sublieme pass. Matsion geeft een hoge lob. Jiskra heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Spanilý bereikt de bal nog maar net als eerste. Profire bereikt de bal nog maar net als eerste. Profire passt de bal in één keer door. Spanilý bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanilý schiet op doel. Hanzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mărgăritescu zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Spanilý de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rajecké Teplicd - Vavro FC 0:9

79e minuut.
Spanilý rent richting de bal. Mărgăritescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărgăritescu geeft de bal voor. Brandmeier is nu in balbezit. Brandmeier schiet op doel. Paal! Hanzo probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Spanilý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spanilý draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rajecké Teplicd - Vavro FC 0:10

82e minuut.
Matsion met een sublieme pass. Mărgăritescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărgăritescu speelt de bal door. Ylänne is nu in balbezit. Ylänne schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Brandmeier geeft een hoge lob. Jiskra heeft problemen om de bal te vangen. Spanilý is nu in balbezit. Spanilý haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Kratofil bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanilý onderschept slim de pass. Profire speelt de bal door. Klungelig pakt Ylänne de bal. Ylänne schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Brandmeier met een snelle inworp. Profire rent richting de bal. Profire passt de bal met de wreef. Spanilý rent richting de bal. Spanilý schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rajecké Teplicd - Vavro FC 0:11

88e minuut.
Profire passt de bal met de wreef. Spanilý bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanilý passt de bal zonder na te denken. Profire bereikt de bal nog maar net als eerste. Profire haalt uit met een fantastische trap. Hanzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hanzo speelt de bal door. Villalobos kopt de bal weg. Ylänne bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylänne schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rajecké Teplicd 82%, Vavro FC 18%.
FC Rajecké Teplicd - Vavro FC 0:11