Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Degeneratskypes Slávni Strašiaci
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


8e minuut.
Kočisko controleert de bal met de borst. Jakuš rent richting de bal. Korman is nu in balbezit. Galetz rent richting de bal. Galetz draait met de bal, schiet en ... Žáček bokst de bal weg.

18e minuut.
Musil passt de bal in één keer door. Jakuš rent richting de bal. Mocko onderschept slim de pass. Galetz onderschept slim de pass. Galetz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Korman probeert naar een medespeler te passen. Galetz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hrezík. Hrezík krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Kufa is nu in balbezit. Uličný verovert de bal door een tackle van achteren. Uličný speelt de bal door. Cenky bereikt de bal nog maar net als eerste. Cenky draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Degeneratskypes 43%, Slávni Strašiaci 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Degeneratskypes - Slávni Strašiaci 0:0

47e minuut.
Musil is nu in balbezit. Cenky verovert de bal door een tackle van achteren. Hornyák bereikt de bal nog maar net als eerste. Cenky rent richting de bal. Cenky haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Hornyák geeft een hoge lob. Brudniak probeert de bal aan de voet te houden. Galetz bereikt de bal nog maar net als eerste. Galetz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Brudniak de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Palanos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rabich is nu in balbezit. Rabich schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Žáček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - Slávni Strašiaci 1:0

58e minuut.
Kufa met de inworp. Hornyák is nu in balbezit. Hornyák passt de bal zonder na te denken. Jakuš rent richting de bal. Jakuš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Hurančan bereikt de bal nog maar net als eerste. Musil verovert de bal door een tackle van achteren. Cenky bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurančan rent richting de bal. Hurančan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Jakuš passt de bal zonder na te denken. Cenky rent richting de bal. Hornyák begaat een overtreding. Hornyák krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Rabich rent richting de bal. Rabich probeert naar een medespeler te passen. Galetz bereikt de bal nog maar net als eerste. Galetz haalt uit met een fantastische trap. Hrezík probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - Slávni Strašiaci 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Degeneratskypes 43%, Slávni Strašiaci 57%.
Degeneratskypes - Slávni Strašiaci 2:0