Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slávni Strašiaci Degeneratskypes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


15e minuut.
Varián onderschept slim de pass. Varián met een sublieme pass. Galetz bereikt de bal nog maar net als eerste. Galetz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávni Strašiaci - Degeneratskypes 0:1

28e minuut.
Palanos met een sublieme pass. Varián is nu in balbezit. Korman rent richting de bal. Varián verovert de bal door een tackle van achteren. Varián draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávni Strašiaci - Degeneratskypes 0:2

37e minuut.
Hurančan probeert naar een medespeler te passen. Cenky rent richting de bal. Cenky haalt uit met een fantastische trap. Sidorjak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Handak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávni Strašiaci - Degeneratskypes 1:2

42e minuut.
Uličný rent richting de bal. Varián bereikt de bal nog maar net als eerste. Varián passt de bal zonder na te denken. Galetz is nu in balbezit. Galetz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávni Strašiaci - Degeneratskypes 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slávni Strašiaci 65%, Degeneratskypes 35%.
Slávni Strašiaci - Degeneratskypes 1:3

61e minuut.
Varián geeft een lange en hoge pass. Galetz rent richting de bal. Galetz haalt uit met een fantastische trap. Hrezík probeert de bal aan de voet te houden. Lapáš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávni Strašiaci - Degeneratskypes 1:4

63e minuut.
Uličný met een snelle inworp. Handzuš rent richting de bal. Majerský bereikt de bal nog maar net als eerste. Handzuš verovert de bal door een tackle van achteren. Handzuš geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Mocko probeert de bal aan de voet te houden. Briatka geeft een hoge lob. Brudniak probeert de bal aan de voet te houden. Galetz is nu in balbezit. Galetz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Cenky is nu in balbezit. Briatka rent richting de bal. Briatka speelt de bal door. Hlatký is nu in balbezit. Hlatký geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Hurančan passt de bal zonder na te denken. Cenky bereikt de bal nog maar net als eerste. Musil onderschept slim de pass. Hurančan is nu in balbezit. Hurančan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Hrezík verovert de bal door een tackle van achteren. Hrezík geeft de bal voor. Sidorjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurančan verovert de bal door een tackle van achteren. Hurančan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávni Strašiaci - Degeneratskypes 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slávni Strašiaci 51%, Degeneratskypes 49%.
Slávni Strašiaci - Degeneratskypes 2:4