Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vavro FC FK Vyborna
352 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
19% Spel op eigen helft 81%
28 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 22.7
solid Schieten poor
good Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


1e minuut.
Ylänne passt de bal met de wreef. Profire met een sublieme pass. Bajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajo schiet op doel. Kostival probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vavro FC - FK Vyborna 1:0

3e minuut.
Mărgăritescu probeert naar een medespeler te passen. Matsion bereikt de bal nog maar net als eerste. Matsion met een sublieme pass. Ylänne bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylänne schiet op doel. Kostival probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Profire bereikt de bal nog maar net als eerste. Profire passt de bal in één keer door. Daar is Vlček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ylänne bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylänne haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Brandmeier passt de bal in één keer door. Bajo rent richting de bal. Bajo passt de bal in één keer door. Daar is Brandmeier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandmeier geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Villalobos probeert naar een medespeler te passen. Mărgăritescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărgăritescu passt de bal met de wreef. Ylänne is nu in balbezit. Ylänne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Profire met een sublieme pass. Bajo rent richting de bal. Bajo passt de bal met de wreef. Ylänne rent richting de bal. Ylänne schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Mărgăritescu speelt de bal door. Profire probeert naar een medespeler te passen. Bajo is nu in balbezit. Ylänne rent richting de bal. Ylänne draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Doeltrap. Kostival trapt de bal weg. Beck heeft problemen om de bal te vangen. Bajo rent richting de bal. Bajo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Matsion passt de bal zonder na te denken. Profire probeert naar een medespeler te passen. Brandmeier rent richting de bal. Brandmeier geeft de bal voor. Ylänne krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Villalobos kopt de bal weg. Mărgăritescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlček begaat een overtreding. Vlček krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Bajo verovert de bal door een tackle van achteren. Benej verovert de bal door een tackle van achteren. Benej speelt de bal door. Villalobos geeft de bal voor. Ylänne krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vavro FC 20%, FK Vyborna 80%.
Vavro FC - FK Vyborna 1:0

51e minuut.
Profire verovert de bal door een tackle van achteren. Profire passt de bal met de wreef. Bajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajo draait met de bal, schiet en ... Kostival werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Funčík geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brandmeier met een snelle inworp. Profire bereikt de bal nog maar net als eerste. Profire geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Klungelig pakt Brandmeier de bal. Brandmeier geeft een lange en hoge pass. Daar is Vlček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ylänne rent richting de bal. Ylänne haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bajo maakt een snoekduik en kopt de bal. Kostival bokst de bal weg.

66e minuut.
Klungelig pakt Funčík de bal. Profire bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajo rent richting de bal. Bajo haalt uit met een fantastische trap. Kostival werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Profire speelt de bal door. Ylänne is nu in balbezit. Bajo rent richting de bal. Bajo haalt uit met een fantastische trap. Kostival probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vavro FC - FK Vyborna 2:0

74e minuut.
Brandmeier met een snelle inworp. Profire geeft een lange en hoge pass. Ylänne is nu in balbezit. Ylänne haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Matsion kopt de bal weg. Daar is Benej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajo rent richting de bal. Bajo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mitra de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vavro FC - FK Vyborna 3:0

87e minuut.
Ylänne onderschept slim de pass. Ylänne passt de bal met de wreef. Profire probeert naar een medespeler te passen. Bajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vavro FC 19%, FK Vyborna 81%.
Vavro FC - FK Vyborna 3:0