Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The BigP eugcs
451 Tactiek 442
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 31.3
poor Schieten average
poor Passen average
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Marinig passt de bal in één keer door. Crema bereikt de bal nog maar net als eerste. Crema met een sublieme pass. Bakalov rent richting de bal. Bakalov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bakalov rent richting de bal. Bakalov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The BigP - eugcs 0:1

2e minuut.
Tesák speelt de bal door. Klungelig pakt Surovec de bal. Bakalov begaat een overtreding. Bakalov krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Zabava bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabava geeft de bal voor. Dobiáš heeft problemen om de bal te vangen. Bakalov rent richting de bal. Bakalov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Briška met een sublieme pass. Zabava kopt de bal weg. Bakalov is nu in balbezit. Bakalov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Marinig rent richting de bal. Marinig passt de bal in één keer door. Rynich rent richting de bal. Bakalov verovert de bal door een tackle van achteren. Bakalov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The BigP - eugcs 0:2

11e minuut.
Crema probeert naar een medespeler te passen. Bonifazi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Turek. Turek krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Bakalov is nu in balbezit. Bakalov met een sublieme pass. Bonifazi heeft problemen om de bal te vangen. Bakalov is nu in balbezit. Bakalov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The BigP - eugcs 0:3

15e minuut.
Crema bereikt de bal nog maar net als eerste. Crema geeft een hoge lob. Rynich heeft problemen om de bal te vangen. Bakalov is nu in balbezit. Bakalov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Dobiáš verovert de bal door een tackle van achteren. Dobiáš geeft de bal voor. Căpusa geeft een lange en hoge pass. Bakalov rent richting de bal. Bakalov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Dobiáš geeft een lange en hoge pass. Căpusa kopt de bal weg. Marinig geeft een lange en hoge pass. Bakalov is nu in balbezit. Bakalov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Sena geeft een hoge lob. Župan probeert naar een medespeler te passen. Bakalov is nu in balbezit. Bakalov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The BigP - eugcs 0:4

34e minuut.
Korenič is nu in balbezit. Župan onderschept slim de pass. Župan probeert naar een medespeler te passen. Bonifazi is nu in balbezit. Bonifazi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Marinig probeert naar een medespeler te passen. Dobiáš probeert naar een medespeler te passen. Marinig probeert naar een medespeler te passen. Bakalov is nu in balbezit. Bakalov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Crema geeft een hoge lob. Bakalov rent richting de bal. Rynich legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bakalov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bakalov kan niet meer verder spelen. Štrok komt het veld opgelopen. Marinig kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
The BigP - eugcs 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The BigP 75%, eugcs 25%.
The BigP - eugcs 0:5

46e minuut.
Zabava passt de bal zonder na te denken. Surovec is nu in balbezit. Sarr tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sarr krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Štrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Štrok geeft een hoge lob. Marinig is nu in balbezit. Marinig haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dobiáš de bal onder controle te krijgen. Briška probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Crema neemt de hoekschop. Bonifazi kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Heretík met een sublieme pass. Daar is Korenič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štrok rent richting de bal. Štrok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The BigP - eugcs 0:6

59e minuut.
Inworp. Sarr zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Župan geeft een lange en hoge pass. Bonifazi rent richting de bal. Bonifazi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Dobiáš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bonifazi is nu in balbezit. Bonifazi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Bonifazi met een sublieme pass. Zabava rent richting de bal. Zabava speelt de bal door. Daar is Štrok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štrok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Crema zal de hoekschop nemen. Rynich is nu in balbezit. Štrok verovert de bal door een tackle van achteren. Štrok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The BigP - eugcs 0:7

75e minuut.
Bonifazi passt de bal zonder na te denken. Marinig speelt de bal door. Klungelig pakt Dobiáš de bal. Bonifazi is nu in balbezit. Bonifazi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Rynich geeft de bal voor. Karaff probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarr met een snelle inworp. Župan geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Crema probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sena onderschept slim de pass. Sena met een sublieme pass. Štrok rent richting de bal. Štrok haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The BigP 78%, eugcs 22%.
The BigP - eugcs 0:7