Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FKM Nitra FC Rajecké Teplicd
mini Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
25 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Partl passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Knát de bal. Knát met een sublieme pass. Kňazovčík is nu in balbezit. Kňazovčík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKM Nitra - FC Rajecké Teplicd 1:0

12e minuut.
Fatuľa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Dvoran de bal. Dvoran probeert naar een medespeler te passen. Haban is nu in balbezit. Haban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FKM Nitra - FC Rajecké Teplicd 1:1

32e minuut.
Fáber bereikt de bal nog maar net als eerste. Partl is nu in balbezit. Dudík begaat een overtreding. Dudík krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKM Nitra 41%, FC Rajecké Teplicd 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FKM Nitra - FC Rajecké Teplicd 1:1

47e minuut.
Kňazovčík is nu in balbezit. Partl speelt de bal door. Kňazovčík rent richting de bal. Kňazovčík haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FKM Nitra - FC Rajecké Teplicd 2:1

49e minuut.
Inworp. Lysík met de inworp. Daar is Partl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kňazovčík rent richting de bal. Kňazovčík haalt uit met een fantastische trap. Hanzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FKM Nitra - FC Rajecké Teplicd 3:1

61e minuut.
Fáber rent richting de bal. Kňazovčík verovert de bal door een tackle van achteren. Kňazovčík speelt de bal door. Knát rent richting de bal. Knát haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FKM Nitra - FC Rajecké Teplicd 4:1

73e minuut.
Haban rent richting de bal. Haban met een sublieme pass. Samko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvoran is nu in balbezit. Dvoran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Cherok kopt de bal weg. Daar is Kapalko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapalko met een sublieme pass. Kňazovčík is nu in balbezit. Kňazovčík draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Jupko geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kňazovčík de bal. Dudík geeft een lange en hoge pass. Fatuľa rent richting de bal. Fatuľa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKM Nitra 43%, FC Rajecké Teplicd 57%.
FKM Nitra - FC Rajecké Teplicd 4:1