Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC CASSOVIA FC Majko
Normal Tactiek press
34% Balbezit 66%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 61
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 51.3
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen uitstekend
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Frankovič rent richting de bal. Hudzík rent richting de bal. Läderach is nu in balbezit. Läderach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CASSOVIA - FC Majko 0:1

8e minuut.
Mračka kopt de bal weg. Frankovič rent richting de bal. Frankovič probeert naar een medespeler te passen. Läderach is nu in balbezit. Läderach draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Fignár geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodríguez Muíños zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Läderach rent richting de bal. Läderach schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Frankovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankovič passt de bal in één keer door. Läderach is nu in balbezit. Läderach draait met de bal, schiet en ... Bačkov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CASSOVIA - FC Majko 0:2

13e minuut.
Läderach met een sublieme pass. Mračka heeft problemen om de bal te vangen. Mračka geeft de bal voor. Frankovič controleert de bal met de borst. Frankovič schiet op doel. Bačkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Hrabošák probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mračka neemt de hoekschop. Läderach controleert de bal met de borst. Läderach haalt uit met een fantastische trap. Bačkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Kanov kopt de bal weg. Ribovič speelt de bal door. Frankovič is nu in balbezit. Läderach bereikt de bal nog maar net als eerste. Läderach schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Frankovič passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Muíños rent richting de bal. Rodríguez Muíños passt de bal zonder na te denken. Läderach rent richting de bal. Läderach schiet op doel. Bačkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Kmetz met een snelle inworp. Saksa is nu in balbezit. Saksa passt de bal zonder na te denken. Antolík is nu in balbezit. Antolík schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ribovič geeft een hoge lob. Läderach springt en kopt de bal. Daar is Hudzík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frankovič rent richting de bal. Frankovič schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Frankovič rent richting de bal. Frankovič passt de bal zonder na te denken. Fignár is nu in balbezit. Frankovič rent richting de bal. Frankovič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CASSOVIA - FC Majko 0:3

26e minuut.
Frankovič is nu in balbezit. Frankovič met een sublieme pass. Läderach heeft problemen om de bal te vangen. Läderach haalt uit met een fantastische trap. Hrabošák probeert de bal aan de voet te houden. Bačkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Ribovič is nu in balbezit. Ribovič passt de bal zonder na te denken. Semančo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Muíños verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Muíños schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Mračka passt de bal met de wreef. Frankovič is nu in balbezit. Mračka probeert naar een medespeler te passen. Frankovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankovič draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Mračka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rodríguez Muíños, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Muíños passt de bal zonder na te denken. Läderach is nu in balbezit. Läderach draait met de bal, schiet en ... Bačkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Hrabošák geeft de bal voor. Pustelnik kopt de bal weg. Rodríguez Muíños bereikt de bal nog maar net als eerste. Läderach rent richting de bal. Läderach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mračka rent richting de bal. Mračka probeert naar een medespeler te passen. Frankovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankovič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CASSOVIA - FC Majko 0:4

39e minuut.
Pustelnik probeert naar een medespeler te passen. Läderach bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankovič is nu in balbezit. Frankovič schiet op doel. Bačkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CASSOVIA - FC Majko 0:5

43e minuut.
Mračka passt de bal in één keer door. Frankovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankovič passt de bal zonder na te denken. Läderach rent richting de bal. Läderach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CASSOVIA - FC Majko 0:6

45e minuut.
Hrabošák probeert de bal aan de voet te houden. Rodríguez Muíños geeft de bal voor. Frankovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankovič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CASSOVIA - FC Majko 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC CASSOVIA 85%, FC Majko 15%.
AFC CASSOVIA - FC Majko 0:7

48e minuut.
Tuhovčák met een snelle inworp. Mračka kan de bal niet met de borst controleren. Mračka passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Läderach de bal. Läderach draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Rodríguez Muíños rent richting de bal. Rodríguez Muíños passt de bal in één keer door. Läderach rent richting de bal. Läderach draait met de bal, schiet en ... Bačkov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CASSOVIA - FC Majko 0:8

55e minuut.
Daar is Frankovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frankovič speelt de bal door. Läderach bereikt de bal nog maar net als eerste. Läderach draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Rodríguez Muíños bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Muíños schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CASSOVIA - FC Majko 0:9

60e minuut.
Pustelnik passt de bal in één keer door. Ribovič is nu in balbezit. Ribovič passt de bal zonder na te denken. Läderach rent richting de bal. Läderach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CASSOVIA - FC Majko 0:10

61e minuut.
Antolík probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Saksa de bal. Läderach is nu in balbezit. Läderach draait met de bal, schiet en ... Bačkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CASSOVIA - FC Majko 0:11

63e minuut.
Mračka rent richting de bal. Mračka passt de bal zonder na te denken. Frankovič is nu in balbezit. Frankovič draait met de bal, schiet en ... Bačkov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CASSOVIA - FC Majko 0:12

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mračka zal de hoekschop nemen. Läderach is nu in balbezit. Läderach draait met de bal, schiet en ... Bačkov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Fignár geeft de bal voor. Tuhovčák is nu in balbezit. Ribovič begaat een overtreding. Ribovič krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Läderach rent richting de bal. Läderach speelt de bal door. Mračka bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankovič draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Vinček rent richting de bal. Mračka onderschept slim de pass. Mračka met een sublieme pass. Frankovič rent richting de bal. Frankovič draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CASSOVIA - FC Majko 0:13

73e minuut.
Läderach rent richting de bal. Frankovič rent richting de bal. Mračka is nu in balbezit. Läderach rent richting de bal. Läderach haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Läderach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Läderach draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Fignár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CASSOVIA - FC Majko 0:14

76e minuut.
Frankovič onderschept slim de pass. Frankovič passt de bal zonder na te denken. Läderach is nu in balbezit. Rodríguez Muíños bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Muíños schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ribovič passt de bal zonder na te denken. Läderach is nu in balbezit. Mračka bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankovič schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Frankovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankovič geeft een hoge lob. Rodríguez Muíños is nu in balbezit. Läderach is nu in balbezit. Läderach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CASSOVIA - FC Majko 0:15

82e minuut.
Fignár passt de bal met de wreef. Hudzík rent richting de bal. Frankovič rent richting de bal. Frankovič haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CASSOVIA - FC Majko 0:16

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Hrabošák de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rodríguez Muíños geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Frankovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankovič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CASSOVIA - FC Majko 0:17

88e minuut.
Frankovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankovič passt de bal met de wreef. Daar is Läderach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frankovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankovič haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CASSOVIA - FC Majko 0:18

90e minuut.
Hanula probeert naar een medespeler te passen. Mračka speelt de bal door. Ribovič speelt de bal door. Frankovič rent richting de bal. Frankovič schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC CASSOVIA 84%, FC Majko 16%.
AFC CASSOVIA - FC Majko 0:18