Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nabudúce FC Red Bull Zilina
442 Tactiek Chimera
48% Balbezit 52%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 46.8
weak Schieten incredible
poor Passen good
poor Verdedigen good


4e minuut.
Cornejo geeft de bal voor. Baj bereikt de bal nog maar net als eerste. Seplák speelt de bal door. Loughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughlin haalt uit met een fantastische trap. Polonský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - FC Red Bull Zilina 0:1

5e minuut.
Helgason met een sublieme pass. Daar is Baj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Render bereikt de bal nog maar net als eerste. Baj is nu in balbezit. Baj haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Tima geeft een lange en hoge pass. Loughlin is nu in balbezit. Baj bereikt de bal nog maar net als eerste. Baj schiet op doel. Polonský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - FC Red Bull Zilina 0:2

11e minuut.
Helgason passt de bal in één keer door. Loughlin rent richting de bal. Loughlin passt de bal in één keer door. Baj is nu in balbezit. Baj haalt uit met een fantastische trap. Polonský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Baj is nu in balbezit. Baj probeert naar een medespeler te passen. Loughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Render bereikt de bal nog maar net als eerste. Render haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - FC Red Bull Zilina 0:3

17e minuut.
Vančík probeert naar een medespeler te passen. Tima rent richting de bal. Tima geeft de bal voor. Baj rent richting de bal. Baj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - FC Red Bull Zilina 0:4

22e minuut.
Maďar bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughlin verovert de bal door een tackle van achteren. Render is nu in balbezit. Loughlin is nu in balbezit. Loughlin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Drábek met een sublieme pass. Baj is nu in balbezit. Render is nu in balbezit. Render draait met de bal, schiet en ... Baj probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - FC Red Bull Zilina 0:5

31e minuut.
Drábek bereikt de bal nog maar net als eerste. Drábek met een sublieme pass. Loughlin rent richting de bal. Loughlin schiet op doel. Polonský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - FC Red Bull Zilina 0:6

35e minuut.
Szemelyácz met een sublieme pass. Seplák bereikt de bal nog maar net als eerste. Baj onderschept slim de pass. Baj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - FC Red Bull Zilina 0:7

38e minuut.
Szemelyácz geeft een lange en hoge pass. Render kopt de bal weg. Drábek bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughlin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - FC Red Bull Zilina 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nabudúce 67%, FC Red Bull Zilina 33%.
FC Nabudúce - FC Red Bull Zilina 0:8

46e minuut.
Drábek passt de bal in één keer door. Loughlin is nu in balbezit. Maďar bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughlin onderschept slim de pass. Loughlin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Loughlin onderschept slim de pass. Loughlin probeert naar een medespeler te passen. Render is nu in balbezit. Baj bereikt de bal nog maar net als eerste. Baj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - FC Red Bull Zilina 0:9

53e minuut.
Loughlin probeert naar een medespeler te passen. Baj heeft problemen om de bal te vangen. Render rent richting de bal. Loughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughlin draait met de bal, schiet en ... Polonský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Sabó passt de bal met de wreef. Bumberra is nu in balbezit. Bumberra passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Loughlin de bal. Loughlin haalt uit met een fantastische trap. Polonský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Baj is nu in balbezit. Baj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - FC Red Bull Zilina 0:10

56e minuut.
Brenchák speelt de bal door. Majer is nu in balbezit. Majer passt de bal zonder na te denken. Baj rent richting de bal. Baj draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Loughlin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Maďar de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bumberra geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Loughlin springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Drábek rent richting de bal. Drábek passt de bal in één keer door. Loughlin is nu in balbezit. Loughlin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - FC Red Bull Zilina 0:11

72e minuut.
Tima geeft een lange en hoge pass. Drábek rent richting de bal. Drábek passt de bal in één keer door. Render rent richting de bal. Render haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Vančík bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornejo onderschept slim de pass. Cornejo speelt de bal door. Render rent richting de bal. Render draait met de bal, schiet en ... Polonský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Render heeft problemen om de bal te vangen. Loughlin rent richting de bal. Loughlin passt de bal in één keer door. Baj is nu in balbezit. Baj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Baj de bal onder controle te krijgen. Seplák is nu in balbezit. Render verovert de bal door een tackle van achteren. Baj rent richting de bal. Baj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - FC Red Bull Zilina 0:12

85e minuut.
Loughlin rent richting de bal. Loughlin probeert naar een medespeler te passen. Baj is nu in balbezit. Baj haalt uit met een fantastische trap. Polonský probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Loughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughlin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - FC Red Bull Zilina 0:13

86e minuut.
Szemelyácz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sandala komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Sandala geeft een hoge lob. Bumberra rent richting de bal. Bumberra passt de bal in één keer door. Baj rent richting de bal. Baj draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - FC Red Bull Zilina 0:14

88e minuut.
Klungelig pakt Brenchák de bal. Brenchák passt de bal in één keer door. Loughlin is nu in balbezit. Klungelig pakt Loughlin de bal. Loughlin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - FC Red Bull Zilina 0:15

89e minuut.
Brenchák probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hargoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baj speelt de bal door. Loughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughlin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Hargoš rent richting de bal. Baj verovert de bal door een tackle van achteren. Baj passt de bal zonder na te denken. Render is nu in balbezit. Render draait met de bal, schiet en ... Polonský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Loughlin de bal. Loughlin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nabudúce 86%, FC Red Bull Zilina 14%.
FC Nabudúce - FC Red Bull Zilina 0:15