Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OFK Veľké Kostoľany FK Uzovské Pekľany
4-3-3 (DIAMANT) Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
34 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 24
formidable Schieten average
solid Passen average
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Handrlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Handrlica speelt de bal door. Šahbegović rent richting de bal. Bottan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Veľké Kostoľany - FK Uzovské Pekľany 1:0

4e minuut.
Espada geeft een hoge lob. Klungelig pakt Slivovský de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tropiak. Tropiak krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Peixeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixeiro passt de bal in één keer door. Šahbegović rent richting de bal. Šahbegović haalt uit met een fantastische trap. Cichý probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Veľké Kostoľany - FK Uzovské Pekľany 2:0

8e minuut.
Tropiak geeft een lange en hoge pass. Bottan kopt de bal weg. Šahbegović probeert de bal met de borst te controleren. Handrlica rent richting de bal. Handrlica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Tropiak controleert de bal met de borst. Peixeiro met een sublieme pass. Tropiak speelt de bal door. Bottan rent richting de bal. Bottan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Espada geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bottan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottan passt de bal zonder na te denken. Šahbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šahbegović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Veľké Kostoľany - FK Uzovské Pekľany 3:0

14e minuut.
Espada onderschept slim de pass. Espada met een sublieme pass. Šahbegović is nu in balbezit. Šahbegović draait met de bal, schiet en ... Cichý werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Veľké Kostoľany - FK Uzovské Pekľany 4:0

18e minuut.
Espada met een sublieme pass. Bottan is nu in balbezit. Bottan passt de bal zonder na te denken. Handrlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Handrlica haalt uit met een fantastische trap. Cichý kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Šahbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šahbegović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Veľké Kostoľany - FK Uzovské Pekľany 5:0

20e minuut.
Espada rent richting de bal. Espada met een sublieme pass. Šahbegović rent richting de bal. Slivovský onderschept slim de pass. Slivovský passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Veľké Kostoľany - FK Uzovské Pekľany 6:0

26e minuut.
Bottan is nu in balbezit. Bottan passt de bal zonder na te denken. Handrlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Handrlica haalt uit met een fantastische trap. Cichý maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Veľké Kostoľany - FK Uzovské Pekľany 7:0

28e minuut.
Bottan is nu in balbezit. Bottan geeft een lange en hoge pass. Slivovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Šahbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šahbegović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Tropiak passt de bal zonder na te denken. Bottan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Šahbegović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šahbegović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Šahbegović heeft problemen om de bal te vangen. Bottan is nu in balbezit. Šahbegović rent richting de bal. Šahbegović haalt uit met een fantastische trap. Cichý werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Veľké Kostoľany - FK Uzovské Pekľany 8:0

35e minuut.
Slivovský rent richting de bal. Tropiak onderschept slim de pass. Tropiak probeert naar een medespeler te passen. Handrlica is nu in balbezit. Handrlica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Veľké Kostoľany - FK Uzovské Pekľany 9:0

35e minuut.
Bottan met een sublieme pass. Tropiak speelt de bal door. Šahbegović rent richting de bal. Šahbegović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Veľké Kostoľany - FK Uzovské Pekľany 10:0

36e minuut.
Šahbegović onderschept slim de pass. Šahbegović geeft de bal voor. Bottan rent richting de bal. Bottan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Veľké Kostoľany - FK Uzovské Pekľany 11:0

40e minuut.
Inworp. Espada met een snelle inworp. Bottan is nu in balbezit. Bottan schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cichý met een harde bal richting middenveld. Peixeiro kopt de bal weg. Šahbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šahbegović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Veľké Kostoľany - FK Uzovské Pekľany 12:0

45e minuut.
Tropiak heeft problemen om de bal te vangen. Tropiak geeft een lange en hoge pass. Ravák bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottan onderschept slim de pass. Bottan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Veľké Kostoľany 22%, FK Uzovské Pekľany 78%.
OFK Veľké Kostoľany - FK Uzovské Pekľany 12:0

47e minuut.
Espada rent richting de bal. Espada passt de bal zonder na te denken. Handrlica rent richting de bal. Šahbegović rent richting de bal. Šahbegović haalt uit met een fantastische trap. Cichý probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Veľké Kostoľany - FK Uzovské Pekľany 13:0

51e minuut.
Šahbegović passt de bal in één keer door. Handrlica is nu in balbezit. Handrlica speelt de bal door. Bottan is nu in balbezit. Bottan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Hydo de bal onder controle te krijgen. Tropiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tropiak passt de bal met de wreef. Šahbegović rent richting de bal. Šahbegović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Espada geeft de bal voor. Bottan kopt de bal weg. Daar is Goč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šahbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šahbegović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Espada is nu in balbezit. Espada geeft de bal voor. Šahbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šahbegović haalt uit met een fantastische trap. Cichý maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Orvek rent richting de bal. Bottan verovert de bal door een tackle van achteren. Bottan passt de bal in één keer door. Šahbegović is nu in balbezit. Šahbegović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Veľké Kostoľany - FK Uzovské Pekľany 14:0

60e minuut.
Tropiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tropiak geeft de bal voor. Daar is Goč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šahbegović rent richting de bal. Šahbegović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Espada verovert de bal door een tackle van achteren. Espada probeert naar een medespeler te passen. Šahbegović is nu in balbezit. Šahbegović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Veľké Kostoľany - FK Uzovské Pekľany 15:0

65e minuut.
Tropiak passt de bal zonder na te denken. Daar is Espada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orvek rent richting de bal. Espada verovert de bal door een tackle van achteren. Espada passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Veľké Kostoľany - FK Uzovské Pekľany 16:0

73e minuut.
Espada geeft een lange en hoge pass. Goč rent richting de bal. Šahbegović verovert de bal door een tackle van achteren. Handrlica is nu in balbezit. Handrlica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Javirský met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tropiak met een snelle inworp. Šahbegović rent richting de bal. Šahbegović haalt uit met een fantastische trap. Cichý probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Espada is nu in balbezit. Espada met een sublieme pass. Tropiak speelt de bal door. Bottan rent richting de bal. Bottan schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Veľké Kostoľany - FK Uzovské Pekľany 17:0

89e minuut.
Tropiak met een sublieme pass. Espada rent richting de bal. Espada passt de bal in één keer door. Tropiak rent richting de bal. Tropiak passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Veľké Kostoľany 19%, FK Uzovské Pekľany 81%.
OFK Veľké Kostoľany - FK Uzovské Pekľany 17:0