Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-10 18:52
  • Competitiewedstrijd: III. Liga.08
  • Stadion: Volcano Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 17179
FC Red Bull Zilina FC Lošonc
Chimera Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
24% Spel op eigen helft 76%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 25.3
formidable Schieten weak
good Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


6e minuut.
Lelučiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandala is nu in balbezit. Sandala geeft een lange en hoge pass. Koszycki rent richting de bal. Koszycki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Prášek geeft een hoge lob. Pečeň rent richting de bal. Koszycki onderschept slim de pass. Koszycki haalt uit met een fantastische trap. Büyükuslu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - FC Lošonc 1:0

12e minuut.
Cornejo onderschept slim de pass. Sandala rent richting de bal. Sandala passt de bal in één keer door. Ďurkovič rent richting de bal. Ďurkovič haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pečeň rent richting de bal. Pečeň geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prášek met de inworp. Bumberra met een sublieme pass. Büyükuslu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Koszycki bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - FC Lošonc 2:0

20e minuut.
Fikár speelt de bal door. Sandala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandala probeert naar een medespeler te passen. Ďurkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďurkovič schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Sandala geeft een hoge lob. Ďurkovič heeft problemen om de bal te vangen. Pečeň bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszycki verovert de bal door een tackle van achteren. Koszycki haalt uit met een fantastische trap. Büyükuslu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Bumberra verovert de bal door een tackle van achteren. Bumberra passt de bal met de wreef. Koszycki rent richting de bal. Koszycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - FC Lošonc 3:0

41e minuut.
Fikár bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďurkovič rent richting de bal. Ďurkovič passt de bal zonder na te denken. Koszycki rent richting de bal. Koszycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - FC Lošonc 4:0

45e minuut.
Cornejo geeft een lange en hoge pass. Ďurkovič kopt de bal weg. Koszycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - FC Lošonc 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Red Bull Zilina 30%, FC Lošonc 70%.
FC Red Bull Zilina - FC Lošonc 5:0

50e minuut.
Prášek onderschept slim de pass. Prášek met een sublieme pass. Fikár is nu in balbezit. Fikár haalt uit met een fantastische trap. Ďurkovič probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Helgason geeft de bal voor. Kormec kopt de bal weg. Prášek met een sublieme pass. Daar is Koszycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koszycki haalt uit met een fantastische trap. Büyükuslu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Fidermák kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prášek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bumberra geeft de bal voor. Ďurkovič krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Koszycki is nu in balbezit. Koszycki passt de bal met de wreef. Daar is Ďurkovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koszycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszycki schiet op doel. Büyükuslu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Kravecz probeert naar een medespeler te passen. Kališ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumberra verovert de bal door een tackle van achteren. Bumberra geeft een hoge lob. Koszycki springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Čermák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kravecz verovert de bal door een tackle van achteren. Bumberra schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kravecz moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kravecz kan niet meer verder spelen. Jarapko komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sandala met de inworp. Ďurkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďurkovič schiet op doel. Kormec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Sandala met een snelle inworp. Ďurkovič is nu in balbezit. Ďurkovič passt de bal in één keer door. Fikár bereikt de bal nog maar net als eerste. Fikár haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čermák met een snelle inworp. Sandala heeft problemen om de bal te vangen. Sandala geeft een hoge lob. Koszycki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Sandala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bumberra bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelučiak met een sublieme pass. Sandala geeft een hoge lob. Ďurkovič krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - FC Lošonc 6:0

89e minuut.
Mulár bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibănescu onderschept slim de pass. Ibănescu geeft de bal voor. Ďurkovič rent richting de bal. Ďurkovič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - FC Lošonc 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Red Bull Zilina 19%, FC Lošonc 81%.
FC Red Bull Zilina - FC Lošonc 7:0