Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nabudúce Atletico Lula C.F.
442 Tactiek CRUTICROC
37% Balbezit 63%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.9 gemiddelde waardering 55.5
weak Schieten excellent
weak Passen excellent
poor Verdedigen good


2e minuut.
Olses probeert naar een medespeler te passen. Huerta rent richting de bal. Huerta speelt de bal door. Köszegi heeft problemen om de bal te vangen. Köszegi draait met de bal, schiet en ... Polonský bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - Atletico Lula C.F. 0:1

5e minuut.
Penadinho geeft een hoge lob. Lamyaghri kopt de bal weg. Köszegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Köszegi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - Atletico Lula C.F. 0:2

5e minuut.
Majer bereikt de bal nog maar net als eerste. Köszegi onderschept slim de pass. Köszegi passt de bal in één keer door. Lamyaghri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamyaghri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Huerta probeert naar een medespeler te passen. Penadinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Penadinho passt de bal zonder na te denken. Köszegi is nu in balbezit. Köszegi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - Atletico Lula C.F. 0:3

8e minuut.
Majer bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Köszegi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Köszegi probeert naar een medespeler te passen. Lamyaghri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamyaghri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - Atletico Lula C.F. 0:4

11e minuut.
Huerta is nu in balbezit. Huerta passt de bal met de wreef. Olses is nu in balbezit. Olses geeft een lange en hoge pass. Lamyaghri kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Polonský werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Köszegi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - Atletico Lula C.F. 0:5

13e minuut.
Olses passt de bal in één keer door. Köszegi rent richting de bal. Köszegi passt de bal zonder na te denken. Lamyaghri is nu in balbezit. Lamyaghri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Penadinho passt de bal in één keer door. Huygelen geeft de bal voor. Huerta probeert naar een medespeler te passen. Köszegi heeft problemen om de bal te vangen. Köszegi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - Atletico Lula C.F. 0:6

20e minuut.
Štefka bereikt de bal nog maar net als eerste. Huygelen verovert de bal door een tackle van achteren. Huygelen met een sublieme pass. Köszegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Köszegi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Baraník is nu in balbezit. Penadinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Penadinho speelt de bal door. Lamyaghri rent richting de bal. Lamyaghri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Maďar geeft een lange en hoge pass. Penadinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Baraník zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Baraník moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Baraník schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Penadinho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Penadinho zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lamyaghri springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Sabó is nu in balbezit. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta speelt de bal door. Köszegi rent richting de bal. Köszegi schiet op doel. Polonský bokst de bal weg. Seplák heeft problemen om de bal te vangen. Lamyaghri rent richting de bal. Lamyaghri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Wislocki geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Vančík de bal onder controle te krijgen. Olses speelt de bal door. Daar is Lamyaghri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamyaghri draait met de bal, schiet en ... Polonský bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - Atletico Lula C.F. 0:7

33e minuut.
Lamyaghri probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szpejna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szpejna passt de bal in één keer door. Majer heeft problemen om de bal te vangen. Majer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Huygelen rent richting de bal. Huygelen speelt de bal door. Köszegi rent richting de bal. Köszegi draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Polonský trapt de bal weg van het doel. Penadinho kopt de bal weg. Köszegi heeft problemen om de bal te vangen. Köszegi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - Atletico Lula C.F. 0:8

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Penadinho de bal onder controle te krijgen. Huerta rent richting de bal. Huerta passt de bal zonder na te denken. Köszegi heeft problemen om de bal te vangen. Köszegi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Seplák trapt de bal weg. Huerta kopt de bal weg. Lamyaghri rent richting de bal. Lamyaghri haalt uit met een fantastische trap. Polonský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Doeltrap. Polonský met een harde bal richting middenveld. Huerta kopt de bal weg. Köszegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Köszegi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Huerta probeert naar een medespeler te passen. Lamyaghri rent richting de bal. Lamyaghri schiet op doel. Polonský probeert wanhopig de bal te grijpen. Seplák onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - Atletico Lula C.F. 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nabudúce 81%, Atletico Lula C.F. 19%.
FC Nabudúce - Atletico Lula C.F. 0:9

48e minuut.
Huygelen probeert naar een medespeler te passen. Penadinho probeert naar een medespeler te passen. Huygelen speelt de bal door. Köszegi rent richting de bal. Köszegi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Olses zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta geeft de bal voor. Köszegi rent richting de bal. Köszegi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - Atletico Lula C.F. 0:10

51e minuut.
Adamčák geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olses met een snelle inworp. Huerta geeft een lange en hoge pass. Köszegi springt en kopt de bal. Polonský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - Atletico Lula C.F. 0:11

53e minuut.
Villafraz geeft de bal voor. Seplák is nu in balbezit. Köszegi verovert de bal door een tackle van achteren. Köszegi schiet op doel. Polonský maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Maďar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Köszegi rent richting de bal. Köszegi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - Atletico Lula C.F. 0:12

56e minuut.
Lamyaghri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamyaghri passt de bal zonder na te denken. Sabó onderschept slim de pass. Klungelig pakt Köszegi de bal. Köszegi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - Atletico Lula C.F. 0:13

59e minuut.
Penadinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Penadinho passt de bal met de wreef. Huygelen met een sublieme pass. Köszegi rent richting de bal. Köszegi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Huygelen met de inworp. Klungelig pakt Penadinho de bal. Penadinho geeft een lange en hoge pass. Köszegi rent richting de bal. Köszegi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Hargoš controleert de bal met de borst. Penadinho is nu in balbezit. Penadinho passt de bal in één keer door. Köszegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Köszegi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Mareco komt het veld opgelopen. Bardill komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Mareco kopt de bal weg. Adamčák is nu in balbezit. Mareco verovert de bal door een tackle van achteren. Mareco schiet op doel. Polonský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - Atletico Lula C.F. 0:14

73e minuut.
Seplák neemt vlug de vrije trap. Huerta is nu in balbezit. Huerta passt de bal zonder na te denken. Daar is Mareco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mareco draait met de bal, schiet en ... Polonský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - Atletico Lula C.F. 0:15

75e minuut.
Mareco heeft problemen om de bal te vangen. Adamčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Olses rent richting de bal. Olses geeft de bal voor. Maďar heeft problemen om de bal te vangen. Polonský bokst de bal weg. Bardill bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardill draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - Atletico Lula C.F. 0:16

82e minuut.
Penadinho passt de bal zonder na te denken. Maďar heeft problemen om de bal te vangen. Bardill is nu in balbezit. Klungelig pakt Bardill de bal. Bardill draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maďar bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta onderschept slim de pass. Bardill is nu in balbezit. Bardill draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Villafraz rent richting de bal. Villafraz passt de bal in één keer door. Bardill rent richting de bal. Bardill draait met de bal, schiet en ... Polonský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - Atletico Lula C.F. 0:17

89e minuut.
Maďar rent richting de bal. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta met een sublieme pass. Mareco rent richting de bal. Mareco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Bardill bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareco rent richting de bal. Bardill bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardill schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - Atletico Lula C.F. 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nabudúce 81%, Atletico Lula C.F. 19%.
FC Nabudúce - Atletico Lula C.F. 0:18