Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vranov nad Topľou FC Slovan Brratislava
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.2
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Porubčin is nu in balbezit. Kunec bereikt de bal nog maar net als eerste. Liška verovert de bal door een tackle van achteren. Porubčin onderschept slim de pass. Porubčin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vranov nad Topľou - FC Slovan Brratislava 0:1

9e minuut.
Soják is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kodaj. Soják raakt geblesseerd tijdens het duel. Fofinák zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Šoltis rent richting de bal. Porubčin rent richting de bal. Porubčin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Fofinák verovert de bal door een tackle van achteren. Kopačka onderschept slim de pass. Gerek rent richting de bal. Kopačka onderschept slim de pass. Kopačka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Conko trapt de bal weg van het doel. Liška kopt de bal weg. Daar is Koprušák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopačka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopačka draait met de bal, schiet en ... Conko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Kodaj probeert naar een medespeler te passen. Koprušák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopačka is nu in balbezit. Koprušák rent richting de bal. Koprušák schiet op doel. Conko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Celko passt de bal met de wreef. Inworp. Hadzima met de inworp. Štefan bereikt de bal nog maar net als eerste. Štefan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Gerek verovert de bal door een tackle van achteren. Gerek met een sublieme pass. Porubčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Porubčin schiet op doel. Keller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vranov nad Topľou - FC Slovan Brratislava 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vranov nad Topľou 55%, FC Slovan Brratislava 45%.
FC Vranov nad Topľou - FC Slovan Brratislava 0:2

58e minuut.
Hadzima geeft een hoge lob. Kerpecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopačka verovert de bal door een tackle van achteren. Kopačka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vranov nad Topľou - FC Slovan Brratislava 1:2

70e minuut.
Šoltis geeft een lange en hoge pass. Celko is nu in balbezit. Liška onderschept slim de pass. Kopačka is nu in balbezit. Kopačka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Gerek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopačka onderschept slim de pass. Kopačka met een sublieme pass. Koprušák is nu in balbezit. Koprušák haalt uit met een fantastische trap. Conko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Kunec rent richting de bal. Liška verovert de bal door een tackle van achteren. Liška speelt de bal door. Koprušák is nu in balbezit. Koprušák schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vranov nad Topľou 43%, FC Slovan Brratislava 57%.
FC Vranov nad Topľou - FC Slovan Brratislava 1:2