Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slávia Bardejov East River
ars Tactiek power
62% Balbezit 38%
18% Spel op eigen helft 82%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 20.1
zeer goed Schieten zwak
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Kameň bereikt de bal nog maar net als eerste. Kameň geeft een lange en hoge pass. Sadík bereikt de bal nog maar net als eerste. Bani verovert de bal door een tackle van achteren. Bani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Krużycki verovert de bal door een tackle van achteren. Krużycki geeft de bal voor. Klungelig pakt Gaj de bal. Baier bereikt de bal nog maar net als eerste. Baier haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Oprescu passt de bal in één keer door. Daar is Jedinák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jedinák geeft een lange en hoge pass. Bani rent richting de bal. Michalczewski geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - East River 1:0

10e minuut.
Oprescu met een sublieme pass. Krużycki is nu in balbezit. Krużycki passt de bal in één keer door. Bani is nu in balbezit. Bani haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

11e minuut.
D`Aquì heeft problemen om de bal te vangen. Jedinák bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Aquì begaat een overtreding. D`Aquì krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Baier passt de bal zonder na te denken. Oprescu speelt de bal door. Krużycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krużycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - East River 2:0

16e minuut.
Bani verovert de bal door een tackle van achteren. Bani passt de bal met de wreef. Daar is Baier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baier haalt uit met een fantastische trap. Jogan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - East River 3:0

19e minuut.
Halkovič rent richting de bal. Baier onderschept slim de pass. Baier met een sublieme pass. Krużycki rent richting de bal. Krużycki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Jogan met een harde bal richting middenveld. Michalczewski kopt de bal weg. Gaj heeft problemen om de bal te vangen. Bani onderschept slim de pass. Bani haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Krużycki heeft problemen om de bal te vangen. Jogan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baier is nu in balbezit. Baier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - East River 4:0

23e minuut.
Kameň zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janáček rent richting de bal. Michalczewski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Michalczewski krijgt een gele kaart. Janáček wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Janáček kan niet meer verder spelen.

26e minuut.
Krużycki geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Halkovič de bal onder controle te krijgen. Michalczewski kopt de bal weg. Baier bereikt de bal nog maar net als eerste. Baier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - East River 5:0

30e minuut.
Michalczewski is nu in balbezit. Michalczewski passt de bal zonder na te denken. Krużycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krużycki haalt uit met een fantastische trap. Jogan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - East River 6:0

31e minuut.
Leba heeft problemen om de bal te vangen. Baier is nu in balbezit. Met opzet legt Gerčák zijn tegenspeler op de grond. Gerčák krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Krużycki kopt de bal weg. Klungelig pakt Baier de bal. Červenka rent richting de bal. Baier onderschept slim de pass. Baier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - East River 7:0

33e minuut.
Bani geeft een lange en hoge pass. D`Aquì kopt de bal weg. Gerčák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bani rent richting de bal. Bani draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - East River 8:0

36e minuut.
Halkovič geeft een lange en hoge pass. Kameň kan de bal niet met de borst controleren. Kameň speelt de bal door. Baier is nu in balbezit. Baier draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Oleksy met een sublieme pass. Bani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bani geeft de bal voor. Baier springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - East River 9:0

39e minuut.
Kameň probeert de bal met de borst te controleren. Michalczewski met een sublieme pass. Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bani is nu in balbezit. Bani haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Krużycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krużycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - East River 10:0

44e minuut.
Michalczewski met een sublieme pass. Baier is nu in balbezit. Bani is nu in balbezit. Bani schiet op doel. Jogan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - East River 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slávia Bardejov 21%, East River 79%.
Slávia Bardejov - East River 11:0

47e minuut.
Baier is nu in balbezit. Bani is nu in balbezit. Baier is nu in balbezit. Baier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - East River 12:0

49e minuut.
Michalczewski is nu in balbezit. Michalczewski geeft een lange en hoge pass. Baier is nu in balbezit. Baier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - East River 13:0

52e minuut.
Michalczewski speelt de bal door. Bani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gaj krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Karolčík met de inworp. Bani rent richting de bal. Hrúz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hrúz krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Bani raakt geblesseerd tijdens het duel. Choszczewski met een snel genomen vrije trap. Krużycki kopt de bal weg. Baier rent richting de bal. Baier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - East River 14:0

57e minuut.
Halkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprescu onderschept slim de pass. Krużycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baier bereikt de bal nog maar net als eerste. Baier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - East River 15:0

62e minuut.
Gaj geeft een hoge lob. Daar is Patalim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patalim probeert naar een medespeler te passen. Baier is nu in balbezit. Baier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - East River 16:0

62e minuut.
Filyo komt het veld opgelopen. Elzner komt het veld opgelopen.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bogdan komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Jogan met een harde bal richting middenveld. Daar is Michalczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michalczewski probeert naar een medespeler te passen. Bani is nu in balbezit. Bani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bogdan rent richting de bal. D`Aquì bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdan onderschept slim de pass. Oprescu rent richting de bal. Oprescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Oprescu passt de bal zonder na te denken. Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdan geeft de bal voor. Bani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - East River 17:0

84e minuut.
Halkovič rent richting de bal. Halkovič geeft de bal voor. Kameň kopt de bal weg. Elzner bereikt de bal nog maar net als eerste. Elzner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - East River 18:0

86e minuut.
Elzner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bani is nu in balbezit. Bani passt de bal zonder na te denken. Kameň rent richting de bal. Kameň geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - East River 19:0

87e minuut.
D`Aquì passt de bal met de wreef. Filyo speelt de bal door. Bani rent richting de bal. Michalczewski rent richting de bal. Michalczewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slávia Bardejov 14%, East River 86%.
Slávia Bardejov - East River 19:0