Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Slovan Brratislava Slávia Bardejov
Normal Tactiek ars
37% Balbezit 63%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 39.4
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Choszczewski geeft een hoge lob. Celko met een sublieme pass. Kerpecký probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krużycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krużycki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Jedinák geeft de bal voor. Karpan kopt de bal weg. Klungelig pakt Kerpecký de bal. Baier is nu in balbezit. Baier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Celko passt de bal zonder na te denken. Oleksy is nu in balbezit. Oleksy geeft de bal voor. Baier bereikt de bal nog maar net als eerste. Baier haalt uit met een fantastische trap. Conko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - Slávia Bardejov 0:1

11e minuut.
Jedinák met een snelle inworp. Krużycki rent richting de bal. Fofinák onderschept slim de pass. Oprescu onderschept slim de pass. Oprescu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Alex zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karpan rent richting de bal. Kubalák maakt een afschuwelijke overtreding. Karpan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karpan met een snel genomen vrije trap. Conko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Kerpecký geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alex met de inworp. Daar is Karpan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Alex zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karpan geeft een lange en hoge pass. Krużycki heeft problemen om de bal te vangen. Krużycki haalt uit met een fantastische trap. Conko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - Slávia Bardejov 0:2

16e minuut.
Oprescu geeft de bal voor. Bani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bani passt de bal in één keer door. Baier is nu in balbezit. Baier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - Slávia Bardejov 0:3

20e minuut.
Baier passt de bal met de wreef. Alex geeft een lange en hoge pass. Bani is nu in balbezit. Bani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - Slávia Bardejov 0:4

22e minuut.
Milčák geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karpan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bani rent richting de bal. Bani schiet op doel. De bal raakt de paal.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Conko trapt de bal weg. Oprescu kopt de bal weg. Baier rent richting de bal. Baier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - Slávia Bardejov 0:5

32e minuut.
Soják rent richting de bal. Soják geeft een lange en hoge pass. Karpan kopt de bal weg. Klungelig pakt Baier de bal. Baier haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Oleksy speelt de bal door. Oprescu met een sublieme pass. Baier bereikt de bal nog maar net als eerste. Baier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - Slávia Bardejov 0:6

35e minuut.
Bani passt de bal met de wreef. Krużycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krużycki passt de bal in één keer door. Baier is nu in balbezit. Baier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Fagan heeft problemen om de bal te vangen. Oprescu onderschept slim de pass. Oprescu passt de bal met de wreef. Baier bereikt de bal nog maar net als eerste. Baier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - Slávia Bardejov 0:7

42e minuut.
Bani passt de bal met de wreef. Fagan onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Oprescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Baier rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - Slávia Bardejov 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slovan Brratislava 80%, Slávia Bardejov 20%.
FC Slovan Brratislava - Slávia Bardejov 0:8

48e minuut.
Patalim bereikt de bal nog maar net als eerste. Patalim geeft een hoge lob. Krużycki kopt de bal weg. Baier rent richting de bal. Baier schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - Slávia Bardejov 0:9

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Elzner komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Choszczewski kopt de bal weg. Daar is Alex, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpan is nu in balbezit. Karpan geeft een hoge lob. Krużycki springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Elzner is nu in balbezit. Elzner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - Slávia Bardejov 0:10

61e minuut.
Inworp. Filyo komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Jedinák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jedinák geeft een hoge lob. Patalim speelt de bal door. Daar is Krużycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krużycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - Slávia Bardejov 0:11

63e minuut.
Bogdan komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Patalim rent richting de bal. Patalim passt de bal met de wreef. Bani bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bani rent richting de bal. Karpan rent richting de bal. Karpan met een sublieme pass. Daar is Elzner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elzner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Milčák geeft de bal voor. Inworp. Karpan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bani geeft een hoge lob. Oprescu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Fofinák heeft problemen om de bal te vangen. Bogdan rent richting de bal. Oprescu speelt de bal door. Elzner is nu in balbezit. Elzner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Fofinák rent richting de bal. Elzner verovert de bal door een tackle van achteren. Elzner passt de bal in één keer door. Bani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - Slávia Bardejov 0:12

85e minuut.
Bani bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bani rent richting de bal. Karpan geeft een hoge lob. Bogdan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - Slávia Bardejov 0:13

87e minuut.
Oprescu passt de bal in één keer door. Milčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Bani onderschept slim de pass. Bani schiet op doel. Conko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - Slávia Bardejov 0:14

90e minuut.
Malučký rent richting de bal. Patalim verovert de bal door een tackle van achteren. Patalim met een sublieme pass. Bani is nu in balbezit. Bani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slovan Brratislava 72%, Slávia Bardejov 28%.
FC Slovan Brratislava - Slávia Bardejov 0:14