Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ostrokysla Polefka AC Rosengard
astakuta Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
27% Spel op eigen helft 73%
32 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45 gemiddelde waardering 19.6
solid Schieten poor
solid Passen weak
average Verdedigen poor


5e minuut.
Kvačka passt de bal zonder na te denken. Cherepko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cherepko met een sublieme pass. Złotorowicz is nu in balbezit. Złotorowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - AC Rosengard 1:0

7e minuut.
Scheepers geeft een hoge lob. Žiač bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumbrell schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dumbrell krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Cherepko kopt de bal weg. Bačinský rent richting de bal. Bačinský speelt de bal door. Daar is Złotorowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Złotorowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Bačinský rent richting de bal. Bačinský passt de bal zonder na te denken. Cherepko bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - AC Rosengard 2:0

23e minuut.
Kvačka rent richting de bal. Kvačka speelt de bal door. Dumbrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumbrell haalt uit met een fantastische trap. Bacha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - AC Rosengard 3:0

28e minuut.
Cherepko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scheepers met een sublieme pass. Dumbrell rent richting de bal. Złotorowicz heeft problemen om de bal te vangen. Złotorowicz haalt uit met een fantastische trap. Bacha bokst de bal weg. Klungelig pakt Povrazník de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - AC Rosengard 4:0

29e minuut.
Klamár rent richting de bal. Klamár passt de bal in één keer door. Povrazník is nu in balbezit. Dumbrell onderschept slim de pass. Dumbrell draait met de bal, schiet en ... Bacha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Klamár heeft problemen om de bal te vangen. Scheepers rent richting de bal. Scheepers passt de bal met de wreef. Cherepko rent richting de bal. Cherepko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Bačinský rent richting de bal. Bačinský geeft een lange en hoge pass. Povrazník rent richting de bal. Złotorowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Złotorowicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Scheepers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Michelli is nu in balbezit. Michelli speelt de bal door. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - AC Rosengard 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostrokysla Polefka 34%, AC Rosengard 66%.
Ostrokysla Polefka - AC Rosengard 5:0

48e minuut.
Bačinský met de inworp. Michelli speelt de bal door. Złotorowicz rent richting de bal. Złotorowicz haalt uit met een fantastische trap. Bacha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - AC Rosengard 6:0

53e minuut.
Złotorowicz passt de bal met de wreef. Dumbrell rent richting de bal. Dumbrell passt de bal zonder na te denken. Złotorowicz rent richting de bal. Złotorowicz draait met de bal, schiet en ... Bacha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Doeltrap. Bacha trapt de bal weg van het doel. Kociš kopt de bal weg. Złotorowicz is nu in balbezit. Złotorowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Złotorowicz is nu in balbezit. Povrazník bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumbrell onderschept slim de pass. Dumbrell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - AC Rosengard 7:0

66e minuut.
Scheepers rent richting de bal. Scheepers met een sublieme pass. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumbrell is nu in balbezit. Dumbrell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bačinský kopt de bal weg. Povrazník heeft problemen om de bal te vangen. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumbrell rent richting de bal. Dumbrell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bačinský neemt de hoekschop. Dumbrell is nu in balbezit. Povrazník bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz onderschept slim de pass. Złotorowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bačinský passt de bal met de wreef. Scheepers bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheepers passt de bal in één keer door. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz draait met de bal, schiet en ... Bacha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - AC Rosengard 8:0

79e minuut.
Michelli passt de bal in één keer door. Daar is Scheepers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scheepers geeft een hoge lob. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Cherepko speelt de bal door. Daar is Scheepers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scheepers probeert naar een medespeler te passen. Złotorowicz is nu in balbezit. Złotorowicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - AC Rosengard 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostrokysla Polefka 21%, AC Rosengard 79%.
Ostrokysla Polefka - AC Rosengard 9:0