Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Slovan Brratislava Ostrokysla Polefka
Normal Tactiek astakuta
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 45.5
weak Schieten good
poor Passen very good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Porubčin speelt de bal door. Celko heeft problemen om de bal te vangen. Celko passt de bal met de wreef. Dumbrell rent richting de bal. Dumbrell draait met de bal, schiet en ... Conko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Bačinský geeft een hoge lob. Złotorowicz kopt de bal weg. Daar is Viktóry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumbrell rent richting de bal. Dumbrell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Złotorowicz passt de bal zonder na te denken. Bačinský is nu in balbezit. Bačinský speelt de bal door. Cherepko is nu in balbezit. Cherepko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Śpiewok raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Michelli komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Cherepko passt de bal zonder na te denken. Kerpecký is nu in balbezit. Złotorowicz onderschept slim de pass. Złotorowicz schiet op doel. Conko probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumbrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz rent richting de bal. Złotorowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - Ostrokysla Polefka 0:1

25e minuut.
Bačinský passt de bal in één keer door. Daar is Scheepers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scheepers met een sublieme pass. Dumbrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumbrell schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Scheepers verovert de bal door een tackle van achteren. Scheepers geeft een lange en hoge pass. Dumbrell probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Złotorowicz de bal. Złotorowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Scheepers passt de bal in één keer door. Bačinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Bačinský met een sublieme pass. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bačinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Bačinský geeft een hoge lob. Daar is Celko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - Ostrokysla Polefka 0:2

37e minuut.
Scheepers is nu in balbezit. Scheepers passt de bal zonder na te denken. Daar is Dumbrell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Złotorowicz rent richting de bal. Złotorowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - Ostrokysla Polefka 0:3

41e minuut.
Scheepers neemt de hoekschop. Złotorowicz rent richting de bal. Fofinák legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Złotorowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Złotorowicz neemt zijn aanloop.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bačinský met een snelle inworp. Michelli is nu in balbezit. Michelli passt de bal met de wreef. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slovan Brratislava 71%, Ostrokysla Polefka 29%.
FC Slovan Brratislava - Ostrokysla Polefka 0:3

47e minuut.
Cidoncha speelt de bal door. Złotorowicz heeft problemen om de bal te vangen. Złotorowicz met een sublieme pass. Cherepko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherepko haalt uit met een fantastische trap. Conko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - Ostrokysla Polefka 0:4

55e minuut.
Dumbrell verovert de bal door een tackle van achteren. Kerpecký rent richting de bal. Złotorowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Złotorowicz draait met de bal, schiet en ... Conko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - Ostrokysla Polefka 0:5

57e minuut.
Maldonado rent richting de bal. Maldonado passt de bal in één keer door. Złotorowicz is nu in balbezit. Daar is Złotorowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Złotorowicz schiet op doel. Conko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - Ostrokysla Polefka 0:6

60e minuut.
Bačinský met de inworp. Michelli rent richting de bal. Michelli passt de bal in één keer door. Złotorowicz is nu in balbezit. Złotorowicz draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Celko is nu in balbezit. Bačinský verovert de bal door een tackle van achteren. Bačinský passt de bal in één keer door. Złotorowicz is nu in balbezit. Złotorowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - Ostrokysla Polefka 0:7

64e minuut.
Daar is Złotorowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Złotorowicz passt de bal zonder na te denken. Cherepko rent richting de bal. Złotorowicz is nu in balbezit. Złotorowicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - Ostrokysla Polefka 0:8

66e minuut.
Cherepko rent richting de bal. Celko onderschept slim de pass. Celko probeert naar een medespeler te passen. Złotorowicz rent richting de bal. Złotorowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Maldonado met een snelle inworp. Daar is Scheepers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scheepers passt de bal in één keer door. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Dumbrell onderschept slim de pass. Dumbrell geeft de bal voor. Kerpecký kopt de bal weg. Dumbrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumbrell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Bačinský kopt de bal weg. Cherepko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherepko passt de bal zonder na te denken. Złotorowicz rent richting de bal. Złotorowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - Ostrokysla Polefka 0:9

84e minuut.
Daar is Dumbrell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerek is nu in balbezit. Złotorowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dumbrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumbrell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Conko trapt de bal weg van het doel. Scheepers kopt de bal weg. Dumbrell rent richting de bal. Dumbrell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Fofinák rent richting de bal. Bačinský verovert de bal door een tackle van achteren. Bačinský geeft een hoge lob. Dumbrell controleert de bal met de borst. Dumbrell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slovan Brratislava 69%, Ostrokysla Polefka 31%.
FC Slovan Brratislava - Ostrokysla Polefka 0:9