Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Rosengard FC Dechtice
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


24e minuut.
Rusnáčik verovert de bal door een tackle van achteren. Rusnáčik geeft een lange en hoge pass. Smolinský heeft problemen om de bal te vangen. Zápotský bereikt de bal nog maar net als eerste. Zápotský schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kammer is nu in balbezit. Kammer geeft de bal voor. Inworp. Volk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hanzlík geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Rosengard 41%, FC Dechtice 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Rosengard - FC Dechtice 0:0

65e minuut.
Badinka heeft problemen om de bal te vangen. Hanzlík is nu in balbezit. Badinka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hanzlík moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Hanzlík kan niet meer verder spelen. Kociš komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Halenár geeft de bal voor. Inworp. Rusnáčik met een snelle inworp. Kociš rent richting de bal. Kociš schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Rusnáčik probeert naar een medespeler te passen. Kociš heeft problemen om de bal te vangen. Kociš passt de bal zonder na te denken. Klamár bereikt de bal nog maar net als eerste. Klamár schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Povrazník rent richting de bal. Kalinay verovert de bal door een tackle van achteren. Zápotský met een sublieme pass. Berdiš rent richting de bal. Berdiš schiet op doel. Bacha bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Rosengard - FC Dechtice 0:1

80e minuut.
Kociš speelt de bal door. Klamár rent richting de bal. Klamár geeft een lange en hoge pass. Kociš rent richting de bal. Kociš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Smolinský onderschept slim de pass. Smolinský passt de bal zonder na te denken. Kammer rent richting de bal. Klamár verovert de bal door een tackle van achteren. Klamár haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Rosengard - FC Dechtice 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Rosengard 31%, FC Dechtice 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Rosengard - FC Dechtice 1:1