Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ostrokysla Polefka Zemiačiky
astakuta Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
35 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.9 gemiddelde waardering 19.7
solid Schieten poor
very good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Śpiewok passt de bal in één keer door. Scheepers rent richting de bal. Scheepers passt de bal in één keer door. Złotorowicz rent richting de bal. Złotorowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - Zemiačiky 1:0

3e minuut.
Scheepers onderschept slim de pass. Scheepers passt de bal in één keer door. Dumbrell is nu in balbezit. Dumbrell draait met de bal, schiet en ... Remach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - Zemiačiky 2:0

9e minuut.
Scheepers verovert de bal door een tackle van achteren. Scheepers passt de bal met de wreef. Złotorowicz is nu in balbezit. Złotorowicz schiet op doel. Remach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - Zemiačiky 3:0

10e minuut.
Złotorowicz onderschept slim de pass. Dumbrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumbrell passt de bal met de wreef. Cherepko is nu in balbezit. Cherepko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - Zemiačiky 4:0

11e minuut.
Cherepko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jankoš komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Pitonák onderschept slim de pass. Pitonák geeft een lange en hoge pass. Maldonado kopt de bal weg. Dumbrell rent richting de bal. Dumbrell haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - Zemiačiky 5:0

21e minuut.
Śpiewok kopt de bal weg. Gaštik heeft problemen om de bal te vangen. Złotorowicz rent richting de bal. Dumbrell is nu in balbezit. Dumbrell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Maldonado passt de bal met de wreef. Scheepers probeert naar een medespeler te passen. Dumbrell rent richting de bal. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - Zemiačiky 6:0

23e minuut.
Klungelig pakt Hanisko de bal. Bačinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanisko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hanisko krijgt een gele kaart. Bačinský is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bačinský zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dumbrell kopt de bal weg. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - Zemiačiky 7:0

30e minuut.
Złotorowicz rent richting de bal. Dumbrell is nu in balbezit. Złotorowicz rent richting de bal. Złotorowicz schiet op doel. Remach maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Złotorowicz springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - Zemiačiky 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostrokysla Polefka 28%, Zemiačiky 72%.
Ostrokysla Polefka - Zemiačiky 8:0

46e minuut.
Hanisko met een sublieme pass. Inworp. Bačinský met een snelle inworp. Jankoš is nu in balbezit. Jankoš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Śpiewok rent richting de bal. Śpiewok probeert naar een medespeler te passen. Dumbrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumbrell haalt uit met een fantastische trap. Admok probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Śpiewok met een sublieme pass. Scheepers heeft problemen om de bal te vangen. Scheepers passt de bal zonder na te denken. Złotorowicz is nu in balbezit. Złotorowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Klungelig pakt Śpiewok de bal. Śpiewok geeft een lange en hoge pass. Dumbrell kopt de bal weg. Złotorowicz is nu in balbezit. Złotorowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Scheepers rent richting de bal. Scheepers probeert naar een medespeler te passen. Złotorowicz rent richting de bal. Dumbrell rent richting de bal. Dumbrell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Urda is nu in balbezit. Nash onderschept slim de pass. Bačinský speelt de bal door. Złotorowicz rent richting de bal. Złotorowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - Zemiačiky 9:0

68e minuut.
Dumbrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumbrell draait met de bal, schiet en ... Admok probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Scheepers zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Klungelig pakt Złotorowicz de bal. Gaštik bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Złotorowicz zijn tegenspeler op de grond. Złotorowicz krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Dumbrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumbrell passt de bal met de wreef. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz draait met de bal, schiet en ... Remach maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bačinský zal de hoekschop nemen. Dumbrell rent richting de bal. Złotorowicz rent richting de bal. Złotorowicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - Zemiačiky 10:0

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oravecz trapt de bal weg. Złotorowicz kopt de bal weg. Dumbrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumbrell schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Admok geeft de bal voor. Maldonado kopt de bal weg. Scheepers met een sublieme pass. Dumbrell rent richting de bal. Dumbrell schiet op doel. Remach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Dumbrell de bal onder controle te krijgen. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumbrell is nu in balbezit. Dumbrell schiet op doel. Remach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - Zemiačiky 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostrokysla Polefka 20%, Zemiačiky 80%.
Ostrokysla Polefka - Zemiačiky 11:0