Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
L1verpool FC P.monostor Fc
4-3-3 Tactiek 7 es
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32 gemiddelde waardering 44.7
solid Schieten good
average Passen good
average Verdedigen good


2e minuut.
Riestra Presa geeft een lange en hoge pass. Zimmermann rent richting de bal. Zimmermann geeft een lange en hoge pass. Chiriţă rent richting de bal. Chiriţă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Benítez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brecska zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriţă schiet op doel. Bodson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Nikulásson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chiriţă de bal. Nikulásson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chiriţă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chiriţă kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
L1verpool FC - P.monostor Fc 1:0

16e minuut.
Epullanca is nu in balbezit. Epullanca passt de bal in één keer door. Pisacane bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisacane schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gustavsson de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Seres geeft een hoge lob. Brecska kopt de bal weg. Chiriţă is nu in balbezit. Chiriţă schiet op doel. Bodson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
L1verpool FC - P.monostor Fc 2:0

21e minuut.
Degan passt de bal met de wreef. Jakupcsek is nu in balbezit. Jakupcsek met een sublieme pass. Chiriţă rent richting de bal. Chiriţă haalt uit met een fantastische trap. Bodson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Nikulásson passt de bal zonder na te denken. El Shehhi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Shehhi geeft de bal voor. Pisani rent richting de bal. Pisani passt de bal zonder na te denken. Gajáry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Viniczai geeft een hoge lob. Inworp. Riestra Presa met de inworp. Epullanca rent richting de bal. Epullanca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gajáry trapt de bal weg. Sadlok met een sublieme pass. Chiriţă rent richting de bal. Chiriţă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Gustavsson rent richting de bal. Gustavsson passt de bal met de wreef. Epullanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Epullanca haalt uit met een fantastische trap. Gajáry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
L1verpool FC - P.monostor Fc 2:1

40e minuut.
Jakupcsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakupcsek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hegyeshalmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Epullanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Epullanca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pisacane kopt de bal weg. Gustavsson rent richting de bal. Herczegfalvi is nu in balbezit. Gustavsson verovert de bal door een tackle van achteren. Gustavsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
L1verpool FC - P.monostor Fc 2:2

42e minuut.
Sadlok kopt de bal weg. Klungelig pakt Nikulásson de bal. Nikulásson passt de bal in één keer door. Epullanca is nu in balbezit. Epullanca schiet op doel. Gajáry bokst de bal weg.

45e minuut.
Klungelig pakt Pisani de bal. Seres onderschept slim de pass. Seres geeft de bal voor. Chiriţă rent richting de bal. Chiriţă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: L1verpool FC 55%, P.monostor Fc 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
L1verpool FC - P.monostor Fc 2:2

51e minuut.
Epullanca is nu in balbezit. Zimmermann rent richting de bal. Epullanca verovert de bal door een tackle van achteren. Epullanca draait met de bal, schiet en ... Gajáry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
L1verpool FC - P.monostor Fc 2:3

55e minuut.
Pisani geeft de bal voor. Daar is Epullanca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pisacane probeert naar een medespeler te passen. Gustavsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustavsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Epullanca kan de bal niet met de borst controleren. Pisacane is nu in balbezit. Pisacane passt de bal zonder na te denken. Gustavsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustavsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Seres geeft een lange en hoge pass. Benítez rent richting de bal. Benítez geeft een lange en hoge pass. Epullanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Epullanca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
El Shehhi geeft een lange en hoge pass. Epullanca kopt de bal weg. Gustavsson rent richting de bal. Gustavsson schiet op doel. Gajáry probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: L1verpool FC 66%, P.monostor Fc 34%.
L1verpool FC - P.monostor Fc 2:3