Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 18:32
  • Competitiewedstrijd: Megye I.01
  • Stadion: AgárdSC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2827
AgárdSC Kecske FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.7 gemiddelde waardering 17.2
average Schieten weak
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Daar is Madarász, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csizmadia bereikt de bal nog maar net als eerste. Csizmadia passt de bal in één keer door. Madarász is nu in balbezit. Madarász draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Gyulai kopt de bal weg. Daar is Mracskó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klement rent richting de bal. Madarász bereikt de bal nog maar net als eerste. Madarász haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AgárdSC - Kecske FC 0:1

7e minuut.
Klement bereikt de bal nog maar net als eerste. Klement passt de bal zonder na te denken. Demkó is nu in balbezit. Udvari bereikt de bal nog maar net als eerste. Udvari schiet op doel. Wukovics verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Gyulai speelt de bal door. Dragóner bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragóner passt de bal zonder na te denken. Madarász bereikt de bal nog maar net als eerste. Madarász haalt uit met een fantastische trap. Dellamonica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Payer bereikt de bal nog maar net als eerste. Payer met een sublieme pass. Orbán rent richting de bal. Udvari bereikt de bal nog maar net als eerste. Udvari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Mracskó rent richting de bal. Mracskó probeert naar een medespeler te passen. Gyulai met een sublieme pass. Orbán is nu in balbezit. Orbán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AgárdSC - Kecske FC 1:1

29e minuut.
Mracskó is nu in balbezit. Mracskó passt de bal met de wreef. Öreg heeft problemen om de bal te vangen. Orbán is nu in balbezit. Orbán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Gyulai is nu in balbezit. Gyulai probeert naar een medespeler te passen. Udvari bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbán rent richting de bal. Orbán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AgárdSC 40%, Kecske FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AgárdSC - Kecske FC 1:1

47e minuut.
Dragóner is nu in balbezit. Szieben verovert de bal door een tackle van achteren. Szieben geeft een lange en hoge pass. Orbán rent richting de bal. Orbán schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Mracskó met een sublieme pass. Orbán is nu in balbezit. Demkó is nu in balbezit. Udvari bereikt de bal nog maar net als eerste. Udvari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AgárdSC - Kecske FC 2:1

51e minuut.
Orbán controleert de bal met de borst. Demkó rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orbán. Orbán krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Sagáth speelt de bal door. Udvari is nu in balbezit. Udvari met een sublieme pass. Orbán rent richting de bal. Orbán haalt uit met een fantastische trap. Wukovics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Payer rent richting de bal. Payer probeert naar een medespeler te passen. Orbán rent richting de bal. Orbán draait met de bal, schiet en ... Wukovics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AgárdSC - Kecske FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AgárdSC 45%, Kecske FC 55%.
AgárdSC - Kecske FC 3:1