Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
L1verpool FC Crataegus Monogyna
4-3-3 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
33% Spel op eigen helft 67%
28 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.6 gemiddelde waardering 23.5
very good Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Kenyeres met een sublieme pass. Daar is Sadlok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadlok passt de bal zonder na te denken. Chiriţă is nu in balbezit. Chiriţă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Zimmermann geeft de bal voor. Inworp. Csörgő met een snelle inworp. Pandur is nu in balbezit. Pandur geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Varró is nu in balbezit. Varró geeft een hoge lob. Daar is Sadlok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiriţă is nu in balbezit. Chiriţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
L1verpool FC - Crataegus Monogyna 1:0

13e minuut.
Volenszki passt de bal met de wreef. Kenyeres rent richting de bal. Kenyeres passt de bal in één keer door. Chiriţă rent richting de bal. Chiriţă draait met de bal, schiet en ... Mikes bokst de bal weg. Jakupcsek rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jakupcsek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Chiriţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiriţă draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
L1verpool FC - Crataegus Monogyna 2:0

16e minuut.
Sadlok met een sublieme pass. Brecska is nu in balbezit. Brecska passt de bal in één keer door. Chiriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriţă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Sadlok passt de bal in één keer door. Jakupcsek heeft problemen om de bal te vangen. Jakupcsek met een sublieme pass. Chiriţă is nu in balbezit. Chiriţă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Szakács geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hegyeshalmi met een snelle inworp. Jakupcsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakupcsek schiet op doel. Mikes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Csákányi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jakupcsek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriţă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Dugalits geeft een lange en hoge pass. Kenyeres rent richting de bal. Kenyeres passt de bal zonder na te denken. Chiriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriţă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brecska geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chiriţă rent richting de bal. Chiriţă haalt uit met een fantastische trap. Szakács probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Szakács heeft problemen om de bal te vangen. Kenyeres rent richting de bal. Kenyeres passt de bal met de wreef. Chiriţă is nu in balbezit. Chiriţă haalt uit met een fantastische trap. Mikes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jakupcsek zal de hoekschop nemen. Sadlok is nu in balbezit. Sadlok draait met de bal, schiet en ... Mikes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: L1verpool FC 24%, Crataegus Monogyna 76%.
L1verpool FC - Crataegus Monogyna 2:0

51e minuut.
Chiriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriţă schiet op doel. Csákányi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brecska rent richting de bal. Brecska haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Inworp. Jakupcsek met de inworp. Szakács rent richting de bal. Chiriţă verovert de bal door een tackle van achteren. Chiriţă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Chiriţă passt de bal zonder na te denken. Kenyeres speelt de bal door. Sadlok rent richting de bal. Sadlok draait met de bal, schiet en ... Mikes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
L1verpool FC - Crataegus Monogyna 3:0

82e minuut.
Chiriţă geeft een hoge lob. Zimmermann kopt de bal weg. Jakupcsek rent richting de bal. Chiriţă rent richting de bal. Chiriţă schiet op doel. Mikes bokst de bal weg.

84e minuut.
Kenyeres rent richting de bal. Kenyeres geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zabos de bal. Chiriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriţă draait met de bal, schiet en ... Mikes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Daar is Brecska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kövecses begaat een overtreding. Brecska is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brecska zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chiriţă heeft problemen om de bal te vangen. Chiriţă draait met de bal, schiet en ... Mikes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
L1verpool FC - Crataegus Monogyna 4:0

88e minuut.
Daar is Dugalits, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dugalits speelt de bal door. Sadlok probeert naar een medespeler te passen. Chiriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriţă schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
L1verpool FC - Crataegus Monogyna 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: L1verpool FC 42%, Crataegus Monogyna 58%.
L1verpool FC - Crataegus Monogyna 5:0