Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:33
  • Competitiewedstrijd: Megye I.02
  • Stadion: BSE Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3000
BSE himbilimbi
Alap Tactiek a
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 42
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 53.5
weak Schieten outstanding
poor Passen excellent
average Verdedigen solid


3e minuut.
Markó rent richting de bal. Pieńkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pieńkowski passt de bal zonder na te denken. Cvrček rent richting de bal. Cvrček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BSE - himbilimbi 0:1

7e minuut.
Czagala bereikt de bal nog maar net als eerste. Czagala geeft de bal voor. Barrero kopt de bal weg. Gavrilă is nu in balbezit. Gavrilă geeft de bal voor. Paal!
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gavrilă passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pieńkowski de bal. Barrero probeert naar een medespeler te passen. Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Riou speelt de bal door. Pieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkowski passt de bal in één keer door. Cvrček is nu in balbezit. Cvrček schiet op doel. Czagala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Markó geeft een hoge lob. Barrero kopt de bal weg. Cvrček heeft problemen om de bal te vangen. Cvrček schiet op doel. Czagala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSE - himbilimbi 0:2

28e minuut.
Pieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkowski met een sublieme pass. Cvrček rent richting de bal. Cvrček schiet op doel. Czagala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSE - himbilimbi 0:3

29e minuut.
Gavrilă passt de bal met de wreef. Pieńkowski is nu in balbezit. Pieńkowski probeert naar een medespeler te passen. Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Barrero probeert naar een medespeler te passen. Pieńkowski rent richting de bal. Roşoga begaat een overtreding. Roşoga krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Reszeli Soós verovert de bal door een tackle van achteren. Gavrilă kopt de bal weg. Roşoga heeft problemen om de bal te vangen. Pieńkowski rent richting de bal. Pieńkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Pieńkowski controleert de bal met de borst. Riggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Cvrček rent richting de bal. Cvrček draait met de bal, schiet en ... Czagala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Moţatu rent richting de bal. Moţatu geeft een hoge lob. Pieńkowski kopt de bal weg. Cvrček rent richting de bal. Cvrček schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Cvrček rent richting de bal. Pieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Riggio is nu in balbezit. Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BSE - himbilimbi 0:4

42e minuut.
Engels speelt de bal door. Czédli heeft problemen om de bal te vangen. Cvrček onderschept slim de pass. Cvrček draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Riou bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček is nu in balbezit. Met opzet legt Riggio zijn tegenspeler op de grond. Cvrček raakt geblesseerd tijdens het duel. Pieńkowski komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSE 79%, himbilimbi 21%.
BSE - himbilimbi 0:4

46e minuut.
Cvrček is nu in balbezit. Cvrček passt de bal in één keer door. Moţatu speelt de bal door. Gavrilă is nu in balbezit. Gavrilă geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Barrero passt de bal met de wreef. Gavrilă rent richting de bal. Gavrilă geeft de bal voor. Cvrček rent richting de bal. Cvrček draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Cieślikowski geeft een hoge lob. Riggio kopt de bal weg. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann geeft een lange en hoge pass. Cvrček maakt een snoekduik en kopt de bal. Czagala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Klungelig pakt Csibor de bal. Barrero is nu in balbezit. Barrero met een sublieme pass. Gavrilă geeft een lange en hoge pass. Cvrček maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Doeltrap. Lisztes komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Barrero onderschept slim de pass. Barrero speelt de bal door. Gavrilă probeert naar een medespeler te passen. Pieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BSE - himbilimbi 0:5

60e minuut.
Czagala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hoffmann geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Cvrček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cvrček haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gavrilă met een sublieme pass. Cvrček is nu in balbezit. Cvrček schiet op doel. Czagala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkowski rent richting de bal. Csibor legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pieńkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cvrček zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Czagala speelt de bal door. Klungelig pakt Pieńkowski de bal. Pieńkowski passt de bal in één keer door. Gavrilă is nu in balbezit. Gavrilă geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Czagala met een harde bal richting middenveld. Gavrilă kopt de bal weg. Pieńkowski is nu in balbezit. Pieńkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Czagala trapt de bal weg. Barrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrero speelt de bal door. Pieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Doeltrap. Gér trapt de bal weg van het doel. Hoffmann kopt de bal weg. Cvrček controleert de bal met de borst. Cvrček draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Czagala trapt de bal weg van het doel. Gavrilă is nu in balbezit. Gavrilă geeft de bal voor. Cvrček springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Gér de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
BSE - himbilimbi 0:6

71e minuut.
Rezes rent richting de bal. Cvrček verovert de bal door een tackle van achteren. Csibor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Csibor krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Csibor geeft een lange en hoge pass. Moţatu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gavrilă probeert naar een medespeler te passen. Pieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkowski haalt uit met een fantastische trap. Czagala bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Daar is Hoffmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoffmann probeert naar een medespeler te passen. Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček haalt uit met een fantastische trap. Gér probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Gavrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilă passt de bal zonder na te denken. Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkowski is nu in balbezit. Pieńkowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Gavrilă rent richting de bal. Gavrilă geeft een lange en hoge pass. Daar is Roşoga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Hoffmann passt de bal zonder na te denken. Pieńkowski is nu in balbezit. Pieńkowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cvrček de bal. Cvrček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BSE - himbilimbi 0:7

88e minuut.
Barrero neemt vlug de vrije trap. Gér is nu in balbezit. Pieńkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pieńkowski draait met de bal, schiet en ... Czagala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSE - himbilimbi 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSE 84%, himbilimbi 16%.
BSE - himbilimbi 0:8
BSE