Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:33
  • Competitiewedstrijd: Megye I.02
  • Stadion: Sváb FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2397
Sváb FC Rákoshegyi Szerény Istenek Fc
532 Tactiek 442
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Feczesin rent richting de bal. Feczesin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Herédi met een snelle inworp. Szerb geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Hartmann geeft de bal voor. Daar is Ürmösi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juhász rent richting de bal. Ürmösi onderschept slim de pass. Ürmösi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sváb FC - Rákoshegyi Szerény Istenek Fc 1:0

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sánta met een harde bal richting middenveld. Dugarry kopt de bal weg. Venczel rent richting de bal. Venczel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Józsi kopt de bal weg. Daar is Feczesin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szerb bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerb haalt uit met een fantastische trap. Lőw probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Daar is Szurgent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venczel is nu in balbezit. Szurgent schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szurgent krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Kurucz probeert naar een medespeler te passen. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szurgent speelt de bal door. Szerb rent richting de bal. Szerb schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Juhász met een harde bal richting middenveld. Paulik kopt de bal weg. Szerb rent richting de bal. Szerb haalt uit met een fantastische trap. Lőw probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Szerb bereikt de bal nog maar net als eerste. Józsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Józsi speelt de bal door. Ürmösi rent richting de bal. Ürmösi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sváb FC - Rákoshegyi Szerény Istenek Fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sváb FC 43%, Rákoshegyi Szerény Istenek Fc 57%.
Sváb FC - Rákoshegyi Szerény Istenek Fc 2:0

68e minuut.
Feczesin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Herédi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szerb bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sváb FC - Rákoshegyi Szerény Istenek Fc 3:0

77e minuut.
Seper bereikt de bal nog maar net als eerste. Seper geeft een lange en hoge pass. Szurgent kopt de bal weg. Herédi rent richting de bal. Herédi geeft een lange en hoge pass. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Veigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucz verovert de bal door een tackle van achteren. Kurucz speelt de bal door. Szerb is nu in balbezit. Szerb schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Juhász heeft problemen om de bal te vangen. Ürmösi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Juhász. Ürmösi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ürmösi kan niet meer verder spelen. Somlai komt het veld opgelopen.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Juhász met een harde bal richting middenveld. Seper probeert naar een medespeler te passen. Dugarry rent richting de bal. Dugarry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sváb FC - Rákoshegyi Szerény Istenek Fc 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sváb FC 38%, Rákoshegyi Szerény Istenek Fc 62%.
Sváb FC - Rákoshegyi Szerény Istenek Fc 3:1