Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
himbilimbi Mogorva Ogre FC
a Tactiek 442
56% Balbezit 44%
20% Spel op eigen helft 80%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 34.8
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen zwak


3e minuut.
Kolompár rent richting de bal. Gavrilă verovert de bal door een tackle van achteren. Gavrilă passt de bal in één keer door. Lehtimäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtimäki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
himbilimbi - Mogorva Ogre FC 1:0

7e minuut.
Pieńkowski rent richting de bal. Lehtimäki rent richting de bal. Tricarico begaat een overtreding. Tricarico krijgt een gele kaart. Lehtimäki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barrero komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Doeltrap. Lenkey met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Újlaky de bal. Pieńkowski is nu in balbezit. Pieńkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Pieńkowski probeert naar een medespeler te passen. Lehtimäki is nu in balbezit. Lehtimäki schiet op doel. Niepiekło probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Lehtimäki maakt een snoekduik en kopt de bal. Kolompár is nu in balbezit. Kolompár geeft de bal voor. Pieńkowski is nu in balbezit. Pieńkowski draait met de bal, schiet en ... Lenkey bokst de bal weg.

21e minuut.
Pieńkowski passt de bal in één keer door. Lehtimäki is nu in balbezit. Kolompár bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtimäki onderschept slim de pass. Lehtimäki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Barrero verovert de bal door een tackle van achteren. Barrero speelt de bal door. Daar is Lehtimäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieńkowski is nu in balbezit. Pieńkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
himbilimbi - Mogorva Ogre FC 2:0

31e minuut.
Kasperkowicz kopt de bal weg. Gavrilă geeft de bal voor. Daar is Tricarico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieńkowski rent richting de bal. Pieńkowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Lehtimäki rent richting de bal. Lehtimäki schiet op doel. Tricarico probeert de bal aan de voet te houden. Pieńkowski rent richting de bal. Pieńkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Inworp. Hoffmann met een snelle inworp. Riou geeft een hoge lob. Lehtimäki krijgt zijn hoofd ertegen. Lenkey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
himbilimbi - Mogorva Ogre FC 3:0

41e minuut.
Gavrilă met een snelle inworp. Lehtimäki rent richting de bal. Lehtimäki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rabaneta de bal onder controle te krijgen. Lenkey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
himbilimbi - Mogorva Ogre FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: himbilimbi 23%, Mogorva Ogre FC 77%.
himbilimbi - Mogorva Ogre FC 4:0

52e minuut.
Szmak onderschept slim de pass. Szmak speelt de bal door. Riou met een sublieme pass. Lehtimäki rent richting de bal. Lehtimäki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
himbilimbi - Mogorva Ogre FC 5:0

58e minuut.
Pieńkowski rent richting de bal. Pieńkowski passt de bal in één keer door. Lehtimäki is nu in balbezit. Lehtimäki schiet op doel. Lenkey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
himbilimbi - Mogorva Ogre FC 6:0

67e minuut.
Újlaky bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkowski onderschept slim de pass. Lehtimäki rent richting de bal. Lehtimäki haalt uit met een fantastische trap. Lenkey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
himbilimbi - Mogorva Ogre FC 7:0

69e minuut.
Pieńkowski is nu in balbezit. Pieńkowski passt de bal met de wreef. Hoffmann speelt de bal door. Pieńkowski rent richting de bal. Pieńkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kasperkowicz is nu in balbezit. Cieślikowski onderschept slim de pass. Cieślikowski geeft de bal voor. Pieńkowski is nu in balbezit. Pieńkowski haalt uit met een fantastische trap. Lenkey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Rabaneta probeert naar een medespeler te passen. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann passt de bal met de wreef. Lehtimäki rent richting de bal. Lehtimäki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Barrero speelt de bal door. Riou bereikt de bal nog maar net als eerste. Riou passt de bal in één keer door. Pieńkowski is nu in balbezit. Pieńkowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Lehtimäki passt de bal zonder na te denken. Pieńkowski rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Rabaneta ... Strafschop! Rabaneta krijgt een gele kaart. Pieńkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lehtimäki neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
himbilimbi - Mogorva Ogre FC 8:0

85e minuut.
Niepiekło probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gavrilă is nu in balbezit. Gavrilă geeft de bal voor. Klungelig pakt Kolompár de bal. Gavrilă geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Pieńkowski rent richting de bal. Pieńkowski passt de bal met de wreef. Lehtimäki is nu in balbezit. Lehtimäki haalt uit met een fantastische trap. Lenkey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
himbilimbi - Mogorva Ogre FC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: himbilimbi 17%, Mogorva Ogre FC 83%.
himbilimbi - Mogorva Ogre FC 9:0