Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartacus Team Rákoshegyi Szerény Istenek Fc
352 Tactiek 442
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Seper bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosánszki rent richting de bal. Sánta begaat een overtreding. Sánta krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Hartmann onderschept slim de pass. Hartmann speelt de bal door. Veigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Veigas draait met de bal, schiet en ... Sztanó probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Dugarry kopt de bal weg. Kulcsár rent richting de bal. Kulcsár geeft een lange en hoge pass. Veigas rent richting de bal. Veigas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartacus Team 46%, Rákoshegyi Szerény Istenek Fc 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spartacus Team - Rákoshegyi Szerény Istenek Fc 0:0

48e minuut.
Ungvári geeft de bal voor. Sánta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bosánszki is nu in balbezit. Seper onderschept slim de pass. Seper geeft een hoge lob. Valkay bokst de bal weg.

50e minuut.
Juhász onderschept slim de pass. Martonyi onderschept slim de pass. Bártfay rent richting de bal. Martonyi rent richting de bal. Martonyi haalt uit met een fantastische trap. Lőw verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Sánta bereikt de bal nog maar net als eerste. Martonyi verovert de bal door een tackle van achteren. Martonyi met een sublieme pass. Bosánszki rent richting de bal. Bosánszki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus Team - Rákoshegyi Szerény Istenek Fc 1:0

74e minuut.
Venczel onderschept slim de pass. Venczel geeft de bal voor. Klungelig pakt Sztanó de bal. Dugarry bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugarry draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Dugarry schiet op doel. Sztanó heeft problemen om de bal te vangen. Garaba met een sublieme pass. Bosánszki is nu in balbezit. Bosánszki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Bosánszki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kiprich komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartacus Team 41%, Rákoshegyi Szerény Istenek Fc 59%.
Spartacus Team - Rákoshegyi Szerény Istenek Fc 1:0