Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:32
  • Competitiewedstrijd: Megye I.02
  • Stadion: Rák Aréna
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 403
Rákoshegyi Szerény Istenek Fc BP Honvéd Fc
442 Tactiek 4-3-3 saját
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 36.3
average Schieten good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen solid


3e minuut.
Kirják is nu in balbezit. Kirják passt de bal in één keer door. Sidro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidro schiet op doel. Juhász probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmermann schiet op doel. Lőw maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákoshegyi Szerény Istenek Fc - BP Honvéd Fc 0:1

9e minuut.
Hartmann rent richting de bal. Skotara verovert de bal door een tackle van achteren. Skotara geeft de bal voor. Zani is nu in balbezit. Zani geeft een hoge lob. Lőw verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zimmermann heeft problemen om de bal te vangen. Zimmermann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákoshegyi Szerény Istenek Fc - BP Honvéd Fc 0:2

11e minuut.
Rákóczi verovert de bal door een tackle van achteren. Rákóczi speelt de bal door. Kirják rent richting de bal. Zani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Zani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Spodzieja komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Feczesin geeft een hoge lob. Inworp. Kirják met een snelle inworp. Spodzieja geeft een lange en hoge pass. Zimmermann maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákoshegyi Szerény Istenek Fc - BP Honvéd Fc 0:3

27e minuut.
Zimmermann kopt de bal weg. Spodzieja is nu in balbezit. Spodzieja haalt uit met een fantastische trap. Juhász verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákoshegyi Szerény Istenek Fc - BP Honvéd Fc 0:4

29e minuut.
Spodzieja bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmermann passt de bal in één keer door. Sidro rent richting de bal. Sidro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Caramitru heeft problemen om de bal te vangen. Kirják rent richting de bal. Kirják probeert naar een medespeler te passen. Sidro rent richting de bal. Sidro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lőw werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Spodzieja speelt de bal door. Daar is Zimmermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zimmermann haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákoshegyi Szerény Istenek Fc - BP Honvéd Fc 0:5

42e minuut.
Feczesin is nu in balbezit. Feczesin geeft een hoge lob. Veigas kopt de bal weg. Daar is Zimmermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zimmermann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Caramitru is nu in balbezit. Zimmermann verovert de bal door een tackle van achteren. Zimmermann met een sublieme pass. Klungelig pakt Spodzieja de bal. Spodzieja draait met de bal, schiet en ... Lőw probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rákoshegyi Szerény Istenek Fc 71%, BP Honvéd Fc 29%.
Rákoshegyi Szerény Istenek Fc - BP Honvéd Fc 0:5

48e minuut.
Secară verovert de bal door een tackle van achteren. Secară geeft de bal voor. Kirják kopt de bal weg. Sidro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákoshegyi Szerény Istenek Fc - BP Honvéd Fc 0:6

50e minuut.
Kirják probeert naar een medespeler te passen. Skotara rent richting de bal. Skotara passt de bal in één keer door. Sidro is nu in balbezit. Sidro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rákoshegyi Szerény Istenek Fc - BP Honvéd Fc 0:7

55e minuut.
Rákóczi heeft problemen om de bal te vangen. Rákóczi passt de bal met de wreef. Seper bereikt de bal nog maar net als eerste. Spodzieja verovert de bal door een tackle van achteren. Spodzieja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Zimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmermann passt de bal in één keer door. Sidro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rákoshegyi Szerény Istenek Fc - BP Honvéd Fc 0:8

67e minuut.
Rákóczi met een sublieme pass. Sidro is nu in balbezit. Zimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidro haalt uit met een fantastische trap. Lőw verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zimmermann rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákoshegyi Szerény Istenek Fc - BP Honvéd Fc 0:9

69e minuut.
Kirják geeft een hoge lob. Caramitru heeft problemen om de bal te vangen. Zimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmermann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákoshegyi Szerény Istenek Fc - BP Honvéd Fc 0:10

83e minuut.
Márialigeti is nu in balbezit. Kirják verovert de bal door een tackle van achteren. Kirják speelt de bal door. Spodzieja rent richting de bal. Spodzieja geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Sidro is nu in balbezit. Sidro probeert naar een medespeler te passen. Zimmermann is nu in balbezit. Zimmermann schiet op doel. Lőw probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Juhász trapt de bal weg. Rákóczi kopt de bal weg. Sidro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rákoshegyi Szerény Istenek Fc 79%, BP Honvéd Fc 21%.
Rákoshegyi Szerény Istenek Fc - BP Honvéd Fc 0:10