Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mogorva Ogre FC Idle Team
442 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
17 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 18.5
goed Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Bavelas rent richting de bal. Bavelas geeft een hoge lob. Daar is Lövész, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tonelli is nu in balbezit. Tonelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mogorva Ogre FC - Idle Team 1:0

3e minuut.
Újlaky bereikt de bal nog maar net als eerste. Újlaky met een sublieme pass. Kasperkowicz heeft problemen om de bal te vangen. Kasperkowicz draait met de bal, schiet en ... Bláthy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mogorva Ogre FC - Idle Team 2:0

6e minuut.
Lövész geeft de bal voor. Santini kopt de bal weg. Újlaky heeft problemen om de bal te vangen. Kasperkowicz is nu in balbezit. Kasperkowicz haalt uit met een fantastische trap. Bláthy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Bavelas kopt de bal weg. Kasperkowicz is nu in balbezit. Svébis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kasperkowicz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kasperkowicz kan niet meer verder spelen. Kapcsos komt het veld opgelopen. Újlaky zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Bláthy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mogorva Ogre FC - Idle Team 3:0

10e minuut.
Svébis speelt de bal door. Duró bereikt de bal nog maar net als eerste. Újlaky schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Újlaky moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Újlaky schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

25e minuut.
Santini rent richting de bal. Santini passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bavelas de bal. Bavelas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lövész de bal. Bláthy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tonelli rent richting de bal. Tonelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mogorva Ogre FC - Idle Team 4:0

26e minuut.
Duró met een sublieme pass. Svébis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonelli onderschept slim de pass. Tonelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Svébis speelt de bal door. Duró is nu in balbezit. Tricarico tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tricarico krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Kolompár geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lövész de bal. Tonelli rent richting de bal. Tonelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mogorva Ogre FC - Idle Team 5:0

39e minuut.
Tandberg is nu in balbezit. Bujtor is nu in balbezit. Tandberg verovert de bal door een tackle van achteren. Tandberg geeft een lange en hoge pass. Kapcsos krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mogorva Ogre FC 29%, Idle Team 71%.
Mogorva Ogre FC - Idle Team 5:0

68e minuut.
Tandberg rent richting de bal. Tandberg passt de bal zonder na te denken. Kapcsos is nu in balbezit. Tonelli is nu in balbezit. Tonelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tandberg geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bláthy bokst de bal weg. Tonelli rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mogorva Ogre FC - Idle Team 6:0

72e minuut.
Niepiekło geeft de bal voor. Daar is Tonelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tonelli probeert naar een medespeler te passen. Kapcsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapcsos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mogorva Ogre FC - Idle Team 7:0

75e minuut.
Bavelas is nu in balbezit. Bavelas geeft de bal voor. Svébis kopt de bal weg. Tonelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bláthy met een harde bal richting middenveld. Kolompár is nu in balbezit. Kolompár geeft de bal voor. Kapcsos rent richting de bal. Kapcsos schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Doeltrap. Bláthy met een harde bal richting middenveld. Tandberg kopt de bal weg. Tonelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Tandberg geeft de bal voor. Bláthy probeert naar een medespeler te passen. Tricarico kopt de bal weg. Tonelli is nu in balbezit. Tonelli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mogorva Ogre FC 24%, Idle Team 76%.
Mogorva Ogre FC - Idle Team 7:0