Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nyirtass Fc Sváb FC
Normal Tactiek 532
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.2 gemiddelde waardering 23.7
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen average


13e minuut.
Ürmösi speelt de bal door. Vadicska is nu in balbezit. Szerb verovert de bal door een tackle van achteren. Szerb schiet op doel. Nyúl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyirtass Fc - Sváb FC 0:1

17e minuut.
Hrepka rent richting de bal. Szerb bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrepka rent richting de bal. Szerb is nu in balbezit. Szerb draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Vízdár geeft een hoge lob. Vadicska rent richting de bal. Ürmösi verovert de bal door een tackle van achteren. Hrepka is nu in balbezit. Hrepka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Perger onderschept slim de pass. Perger speelt de bal door. Kurucz rent richting de bal. Csuha onderschept slim de pass. Csuha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nyirtass Fc 57%, Sváb FC 43%.
Nyirtass Fc - Sváb FC 0:1

60e minuut.
Biros kopt de bal weg. Eötvös bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ürmösi. Ürmösi krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Somlai is nu in balbezit. Somlai met een sublieme pass. Szerb bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerb schiet op doel. Vadicska probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nyúl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Hrepka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrepka passt de bal zonder na te denken. Kende probeert de bal met de borst te controleren. Szerb bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyirtass Fc - Sváb FC 0:2

89e minuut.
Perger geeft een lange en hoge pass. Eötvös geeft de bal voor. Serfel bereikt de bal nog maar net als eerste. Csuha rent richting de bal. Csuha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyirtass Fc - Sváb FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nyirtass Fc 67%, Sváb FC 33%.
Nyirtass Fc - Sváb FC 1:2