Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mogorva Ogre FC Nyirtass Fc
442 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 18.6
solid Schieten unsatisfactory
adequate Passen weak
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Biros is nu in balbezit. Biros geeft een lange en hoge pass. Daar is Niepiekło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ignácz verovert de bal door een tackle van achteren. Ignácz schiet op doel. Lenkey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Tricarico bereikt de bal nog maar net als eerste. Tricarico passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Szathmári de bal onder controle te krijgen. Bavelas rent richting de bal. Bavelas geeft de bal voor. Nyúl bokst de bal weg.

15e minuut.
Veress bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolompár onderschept slim de pass. Tonelli rent richting de bal. Tonelli draait met de bal, schiet en ... Nyúl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mogorva Ogre FC - Nyirtass Fc 1:0

21e minuut.
Nyúl probeert naar een medespeler te passen. Tricarico kopt de bal weg. Kende is nu in balbezit. Tonelli verovert de bal door een tackle van achteren. Tonelli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mogorva Ogre FC - Nyirtass Fc 2:0

22e minuut.
Sziráki verovert de bal door een tackle van achteren. Tonelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonelli passt de bal met de wreef. Kasperkowicz is nu in balbezit. Kasperkowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Szathmári kopt de bal weg. Niepiekło rent richting de bal. Ignácz onderschept slim de pass. Ignácz schiet op doel. Lenkey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mogorva Ogre FC - Nyirtass Fc 2:1

33e minuut.
Eötvös rent richting de bal. Bavelas is nu in balbezit. Bavelas passt de bal in één keer door. Kasperkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperkowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Tonelli passt de bal met de wreef. Tandberg rent richting de bal. Tandberg passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kasperkowicz de bal. Kasperkowicz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mogorva Ogre FC - Nyirtass Fc 3:1

37e minuut.
Vadicska passt de bal zonder na te denken. Bavelas is nu in balbezit. Bavelas probeert naar een medespeler te passen. Kasperkowicz is nu in balbezit. Kasperkowicz schiet op doel. Nyúl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mogorva Ogre FC - Nyirtass Fc 4:1

40e minuut.
Kolompár geeft een lange en hoge pass. Bavelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bavelas geeft een hoge lob. Kasperkowicz is nu in balbezit. Kasperkowicz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mogorva Ogre FC 31%, Nyirtass Fc 69%.
Mogorva Ogre FC - Nyirtass Fc 4:1

50e minuut.
Tandberg met een sublieme pass. Vadicska is nu in balbezit. Kasperkowicz onderschept slim de pass. Kasperkowicz schiet op doel. Nyúl probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Újlaky is nu in balbezit. Kasperkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Újlaky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperkowicz rent richting de bal. Kasperkowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Eötvös rent richting de bal. Eötvös geeft de bal voor. Oláh kopt de bal weg. Tandberg probeert de bal met de borst te controleren. Tandberg geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Mogorva Ogre FC - Nyirtass Fc 5:1

62e minuut.
Tandberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziráki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tandberg. Tandberg krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Perger rent richting de bal. Újlaky bereikt de bal nog maar net als eerste. Újlaky speelt de bal door. Klungelig pakt Kasperkowicz de bal. Kasperkowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mogorva Ogre FC - Nyirtass Fc 6:1

89e minuut.
Veress met een sublieme pass. Ignácz rent richting de bal. Kolompár schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kolompár krijgt een gele kaart. Ignácz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ignácz kan niet meer verder spelen. Csuha komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mogorva Ogre FC 42%, Nyirtass Fc 58%.
Mogorva Ogre FC - Nyirtass Fc 6:1