Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 18:32
  • Competitiewedstrijd: Megye I.03
  • Stadion: FC OneBit Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3004
FC OneBit MALÉV SC
Normal Tactiek 541v
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 29.7
unsatisfactory Schieten adequate
average Passen poor
unsatisfactory Verdedigen very good


1e minuut.
Pawliszyn verovert de bal door een tackle van achteren. Böő rent richting de bal. Pawliszyn verovert de bal door een tackle van achteren. Pawliszyn geeft een hoge lob. Zapata maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Mazurczak passt de bal in één keer door. Amsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsel met een sublieme pass. Pawliszyn is nu in balbezit. Pawliszyn geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Gidel rent richting de bal. Gidel passt de bal zonder na te denken. Révfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata onderschept slim de pass. Zapata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC OneBit - MALÉV SC 0:1

20e minuut.
Patakfalvi rent richting de bal. Mazurczak onderschept slim de pass. Mazurczak probeert naar een medespeler te passen. Zapata is nu in balbezit. Zapata haalt uit met een fantastische trap. Hollós probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Fajth onderschept slim de pass. Fajth met een sublieme pass. Klungelig pakt Zapata de bal. Zapata draait met de bal, schiet en ... Hollós probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OneBit - MALÉV SC 0:2

28e minuut.
Pawliszyn speelt de bal door. Zapata is nu in balbezit. Fajth bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata is nu in balbezit. Zapata haalt uit met een fantastische trap. Hollós verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Révfi is nu in balbezit. Fajth verovert de bal door een tackle van achteren. Fajth probeert naar een medespeler te passen. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OneBit - MALÉV SC 0:3

36e minuut.
Daar is Révfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajth onderschept slim de pass. Fajth probeert naar een medespeler te passen. Zapata is nu in balbezit. Zapata haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OneBit - MALÉV SC 0:4

42e minuut.
Patakfalvi is nu in balbezit. Mazurczak verovert de bal door een tackle van achteren. Mazurczak speelt de bal door. Klungelig pakt Zapata de bal. Zapata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC OneBit 74%, MALÉV SC 26%.
FC OneBit - MALÉV SC 0:4

66e minuut.
Fajth met een sublieme pass. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak probeert naar een medespeler te passen. Zapata rent richting de bal. Zapata haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Marčík heeft problemen om de bal te vangen. Erdős onderschept slim de pass. Erdős passt de bal in één keer door. Tüske bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüske schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC OneBit 64%, MALÉV SC 36%.
FC OneBit - MALÉV SC 0:4