Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 18:33
  • Competitiewedstrijd: Megye I.03
  • Stadion: Ftc1899 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2892
Ftc1899 superZ
védekező Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten average
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen weak


21e minuut.
Czéh is nu in balbezit. Rosta onderschept slim de pass. Limperger is nu in balbezit. Rosta onderschept slim de pass. Rosta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Bagaméri probeert naar een medespeler te passen. Somfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Somfalvi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Somfalvi kan niet meer verder spelen. Dienes komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Perczel verovert de bal door een tackle van achteren. Perczel met een sublieme pass. Együd rent richting de bal. Karácsonyi rent richting de bal. Karácsonyi schiet op doel. Reszeli Soós verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Puskás geeft een lange en hoge pass. Gyurka kopt de bal weg. Klungelig pakt Felföldi de bal. Perczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Perczel haalt uit met een fantastische trap. Spitzmüller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ftc1899 30%, superZ 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ftc1899 - superZ 0:0

47e minuut.
Rosta geeft de bal voor. Karácsonyi controleert de bal met de borst. Thám rent richting de bal. Karácsonyi is nu in balbezit. Karácsonyi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Puskás rent richting de bal. Dancs verovert de bal door een tackle van achteren. Dancs passt de bal met de wreef. Perczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Perczel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Dimák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosta rent richting de bal. Czéh is nu in balbezit. Rosta rent richting de bal. Rosta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Perczel is nu in balbezit. Zsembery bereikt de bal nog maar net als eerste. Perczel onderschept slim de pass. Perczel schiet op doel. Nemoda probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ftc1899 - superZ 0:1

72e minuut.
Debreczeni verovert de bal door een tackle van achteren. Debreczeni geeft een lange en hoge pass. Göröcs is nu in balbezit. Karácsonyi is nu in balbezit. Karácsonyi haalt uit met een fantastische trap. Reszeli Soós kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Gyurka kopt de bal weg. Puskás heeft problemen om de bal te vangen. Rosta met een sublieme pass. Karácsonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karácsonyi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Dienes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dienes probeert naar een medespeler te passen. Karácsonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosta is nu in balbezit. Rosta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ftc1899 - superZ 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ftc1899 50%, superZ 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ftc1899 - superZ 1:1