Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:33
  • Competitiewedstrijd: Megye I.04
  • Stadion: FantasyHighbury
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 22233
GYAKApersie Mirus Fc
WTF Tactiek középpálya 2
35% Balbezit 65%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 36
slecht Schieten goed
slecht Passen matig
matig Verdedigen matig


9e minuut.
Réczi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skaliczky met een sublieme pass. Daar is Gajer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajer draait met de bal, schiet en ... Millanao werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GYAKApersie - Mirus Fc 0:1

13e minuut.
Réczi met een snelle inworp. Tarr controleert de bal met de borst. Tarr geeft een lange en hoge pass. Waksmundzki is nu in balbezit. Waksmundzki geeft een lange en hoge pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Skaliczky passt de bal met de wreef. Waksmundzki met een sublieme pass. Gajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GYAKApersie - Mirus Fc 0:2

30e minuut.
Réczi kopt de bal weg. Brosch rent richting de bal. Brosch passt de bal met de wreef. Gajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Skaliczky is nu in balbezit. Skaliczky geeft de bal voor. Klungelig pakt Miriuta de bal. Brosch rent richting de bal. Brosch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GYAKApersie 94%, Mirus Fc 6%.
GYAKApersie - Mirus Fc 0:2

47e minuut.
Miriuta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wichorowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Réczi met een snelle inworp. Brosch geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Gajer controleert de bal met de borst. Fafié verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Tarr zijn tegenspeler op de grond. Tarr krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Réczi zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Tarr de bal. Tarr geeft de bal voor. Gajer is nu in balbezit. Gajer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Sudár passt de bal in één keer door. Waksmundzki met een sublieme pass. Gajer is nu in balbezit. Gajer schiet op doel. Millanao probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Brosch rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GYAKApersie - Mirus Fc 0:3

64e minuut.
Miriuta rent richting de bal. Miriuta geeft een hoge lob. Bánka probeert naar een medespeler te passen. Brosch is nu in balbezit. Brosch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GYAKApersie - Mirus Fc 0:4

68e minuut.
Réczi met een sublieme pass. Klungelig pakt Tarr de bal. Tarr probeert naar een medespeler te passen. Gajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Inworp. Réczi met een snelle inworp. Brosch is nu in balbezit. Brosch draait met de bal, schiet en ... Millanao maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Waksmundzki heeft problemen om de bal te vangen. Waksmundzki speelt de bal door. Gajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Waksmundzki met een sublieme pass. Réczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Réczi passt de bal zonder na te denken. Skaliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaliczky geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gajer rent richting de bal. Gajer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GYAKApersie 86%, Mirus Fc 14%.
GYAKApersie - Mirus Fc 0:4