Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mártoni Világos FC GYAKApersie
532 Tactiek WTF
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
9 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 33.8
matig Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Klungelig pakt Fafié de bal. Bajerski is nu in balbezit. Fafié verovert de bal door een tackle van achteren. Fafié draait met de bal, schiet en ... Markos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Virág rent richting de bal. Csopaki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Székely. Csopaki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Csopaki kan niet meer verder spelen. Fenyőházi komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Volenszki speelt de bal door. Petelski kan de bal niet met de borst controleren. Matejko is nu in balbezit. Fafié verovert de bal door een tackle van achteren. Fafié haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Volenszki met een sublieme pass. Sudár rent richting de bal. Székely begaat een overtreding. Székely krijgt een gele kaart. Sudár raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

40e minuut.
Fenyőházi rent richting de bal. Fenyőházi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Volenszki met een snelle inworp. Sudár probeert naar een medespeler te passen. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Fenyőházi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Volenszki met de inworp. Székely rent richting de bal. Székely geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mártoni Világos FC 29%, GYAKApersie 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mártoni Világos FC - GYAKApersie 0:0

53e minuut.
Petelski rent richting de bal. Fafié verovert de bal door een tackle van achteren. Paradas is nu in balbezit. Fafié verovert de bal door een tackle van achteren. Fafié draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Nouwen rent richting de bal. Nouwen passt de bal zonder na te denken. Virág bereikt de bal nog maar net als eerste. Virág draait met de bal, schiet en ... Millanao maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mártoni Világos FC - GYAKApersie 1:0

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Süveges komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Virág bereikt de bal nog maar net als eerste. Virág passt de bal met de wreef. Székely met een sublieme pass. Süveges heeft problemen om de bal te vangen. Süveges schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mártoni Világos FC 16%, GYAKApersie 84%.
Mártoni Világos FC - GYAKApersie 1:0